• 瀏覽: 9,785
  • 回覆: 19
聽新聞覺得很搞笑,老尾同架仔開視像,討論係中國香港同新彊……就像兩條八婆討論人地個仔,吾L底得腥港從顏色革命活過來,吾底得新彊發展快,人民樂業安居,激L死兩條PK。

咁若果唔中國同俄羅斯開會,係唔係應該討論下 :美國嘅治安、美國亂印銀紙、美國嘅疫情失控、 美國在阿富汗濫殺平民...

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2022-1-22 11:36 PM 發表
咁若果唔中國同俄羅斯開會,係唔係應該討論下 :美國嘅治安、美國亂印銀紙、美國嘅疫情失控、 美國在阿富汗濫殺平民...
阿堅堅都講到出口了,你處理好自己問題先喇,有咩資格討論別國內政姐!

到最後咪唔理中國有冇核武, 一於照出兵打中國!2funk:

足以證明,人無恥便天下無敵,尾國也一樣,更過之而無不及,尾國估計好快撲街了

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2022-1-23 10:12 AM 發表
到最後咪唔理中國有冇核武, 一於照出兵打中國!2funk:
借美國1萬個膽子,諒它也不敢出兵中國。
中國文革一團糟的時候,喝令美國不准過17°線,美國10年不敢越雷池一步。

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2022-1-22 11:36 PM 發表
咁都睇唔穿?
佢地表面制裁,阻止其他國家投資,暗地裏自己金主靜雞雞盡快霸頭位,信佢一成雙目失明。
你睇人仔一路有人買,未跌過,你就知幾多資金直入大陸,係儍仔先信油大佬及其控制嘅政權唧

引用:
原帖由 4300dtns 於 2022-1-22 11:16 PM 發表
聽新聞覺得很搞笑,老尾同架仔開視像,討論係中國香港同新彊……就像兩條八婆討論人地個仔,吾L底得腥港從顏色革命活過來,吾底得新彊發展快,人民樂業安居,激L死兩條PK。
日本人陰險不下美國,我們要小心

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-1-22 07:38 PM 發表
細胃話要放寬旅遊😩
IMF話清零影響全球😩
抵制冬運失敗,老味公司唔聼話走去新疆投資
唔知重有乜好黑
新疆已經係一個笑,但如果唔係強強,e+拎來黑中國既,好可能就係香港。。。

引用:
原帖由 4300dtns 於 2022-1-22 11:16 PM 發表
其實老美呢招好陰毒,想引極端伊斯蘭去搞中國,好似當年打阿富汗既蘇聯咁。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]