• 瀏覽: 27,387
  • 回覆: 317
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-1-22 02:13 AM 發表

政府想你死光唔撚洗煩餵屎比你地食呀!打針唔洗錢呀?咪撚打囉!
用你個cn諗下你有無d錯人先啦

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-1-22 02:17 AM 發表

留返比非洲隻豬打,都好過比你喲一美靠屈政府既乞衣打呀!
即係打左3針既係乞丐?嘩!你講嫁!我好支持大家打針嫁!

引用:
原帖由 wingsyip 於 2022-1-22 02:16 AM 發表
香討留言屌果班人未試過比人圍封整棟樓,屈響屋企又唔可以外出果種滋味,咁又係嘅,你未試過咁樣比人禁錮響屋企五日,你哋班人梗係又屌柒果個阿叔啦。再講下次輪到你屋企成棟樓比人圍封,睇下你哋會唔會似阿叔一樣屌返轉頭?
公平喲全港全部封,直至搵到隻鬼為止囉!

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-1-22 02:15 AM 發表

我打左3針,你諗下我講緊咩先啦!我唔知點解比你D9我…多謝!再見!
你打左3針有無比錢呀?

仲要政府賠多皮野比你!
當自己白雪公主呀?

引用:
原帖由 wingsyip 於 2022-1-22 02:16 AM 發表
香討留言屌果班人未試過比人圍封整棟樓,屈響屋企又唔可以外出果種滋味,咁又係嘅,你未試過咁樣比人禁錮響屋企五日,你哋班人梗係又屌柒果個阿叔啦。再講下次輪到你屋企成棟樓比人圍封,睇下你哋會唔會似阿叔一樣屌返轉頭?
成班孝順仔當然講得輕鬆啦
唔關佢事隔岸觀火,唔啱聽就打兩句做鍵盤戰士

引用:
原帖由 mingting0227 於 2022-1-22 01:01 AM 發表
5日在家有1萬,我有興趣,係就快d來封我
為左包三餐兼一萬,恐怕有人會故意中招。

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-1-22 02:23 AM 發表

你打左3針有無比錢呀?
要比錢我都會打,講完,咪再吠我!再見!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-1-22 02:23 AM 發表

你打左3針有無比錢呀?

仲要政府賠多皮野比你!
當自己白雪公主呀?
忠x的廢物,同真愛國係兩種人,多謝你!再見!中國好!香港好!大家加油!唔洗回我!多謝!

咁似姓車果位前演員

引用:
原帖由 mingting0227 於 2022-1-22 12:52 AM 發表
你條友仔都傻傻哋呀, 喺屋企隔離五日 要政府賠一萬蚊一個人, 你食糯米雞食懵咗你呀, 咁你等樓咪變咗最著數嘅人, 喺返自己屋企五日搵一萬蚊, 仲好過返工, 政府仲有冇呢啲筍工畀我哋呀

http://cablenews.i-cable.com/ci/news/article/37/788726?utm_source=hk.iott.app&utm_campaign=share&ts=1642783774530
賠? 誰欠你?賠你老母呀
🌚死廢青🖕

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-1-22 02:28 AM 發表

忠x的廢物,同真愛國係兩種人,多謝你!再見!中國好!香港好!大家加油!唔洗回我!多謝!
愛國係心中既自然反應,唔係好似你咁日講夜講,提醒自記得愛國既!

啲廢人個樣特別衰

每人賠100蚊囉

引用:
原帖由 Houdini~~ 於 2022-1-22 02:29 AM 發表
咁似姓車果位前演員
係呀, 車Paul呀~

引用:
原帖由 cm923 於 2022-1-22 02:35 AM 發表
每人賠100蚊囉
你當人乞兒?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]