• 瀏覽: 7,215
  • 回覆: 52
如果淋病  寧願洗米華

洗米華是個啥?講民對他的了解不深,最多聽過他吹吹水,實力如何大家未知。淋病就領教了不少,最難受是“洋奉音違”。既然這樣,乾脆用個吃素的,起碼他未做過陰騭亊。能有足夠的提名人,自然非一般。
至于一介平民如何管治鄉講?神經箭都知的事,一定有人知。

莫謂手無兵
精英布滿城
天朝當有策
逐美盡清英

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-1-19 11:08 PM 發表
如果淋病  寧願洗米華

洗米華是個啥?講民對他的了解不深,最多聽過他吹吹水,實力如何大家未知。淋病就領教了不少,最難受是“洋奉音違”。既然這樣,乾脆用個吃素的,起碼他未做過陰騭亊。能有足夠的提名人,自然非一般。

莫謂手無兵
精英布滿城
天朝當有策
逐美盡清英
我憎林鄭就係經常今晚的我打倒今朝的我,係經常呀
換個政治素人唔太壞,況且呢個比人印象重算思路清晰,批判政府之餘又畀到建議.
或者可以殺條血路出嚟呢

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2022-1-20 07:24 發表

我憎林鄭就係經常今晚的我打倒今朝的我,係經常呀
換個政治素人唔太壞,況且呢個比人印象重算思路清晰,批判政府之餘又畀到建議.
或者可以殺條血路出嚟呢
已知爛橙與未食蘋果之選。

如果香港真係衰到要搵過youtuber嚟做特首,就真係死得。

你係咪撈亂左冼師父同洗米華?

引用:
原帖由 派閥政治 於 2022-1-20 09:16 AM 發表
你係咪撈亂左冼師父同洗米華?
特登的,懂的自然會懂!

引用:
原帖由 Perfect 於 2022-1-20 08:18 AM 發表
如果香港真係衰到要搵過youtuber嚟做特首,就真係死得。
有時間就了解一下人哋個背景先啦

引用:
原帖由 百厭超人 於 2022-1-20 10:15 發表

有時間就了解一下人哋個背景先啦
咪一個開過財仔,學過功夫嘅生意人
有些名星親戚朋友咁囉,你知乜內幕背景呀?

引用:
原帖由 百厭超人 於 2022-1-20 10:14 發表

特登的,懂的自然會懂!
你乜料?代樓主覆?

打手唔洗急撲出嚟
我對洗師父無反感,亦有讚佢尋日講嘢有紋有路

只係認為佢未夠班亦無能力做特首

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-1-19 11:08 PM 發表
如果淋病  寧願洗米華

莫謂手無兵
精英布滿城
天朝當有策
逐美盡清英
咁又誇張d,洗師傅講嘢ok,但公職經驗,人脈都不足,點統領全個政府?

搵佢質問下其他參選人就ok嘅

如果咁都好過林鄭,不如搵劉鳴煒

引用:
原帖由 Perfect 於 2022-1-20 10:28 AM 發表

咪一個開過財仔,學過功夫嘅生意人
有些名星親戚朋友咁囉,你知乜內幕背景呀?
哦..... 原來如此這般

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Perfect 於 2022-1-20 10:29 AM 發表

你乜料?代樓主覆?
樓主都未出聲,我回覆要經閣下同意?閣下又係乜料呢?

引用:
原帖由 Perfect 於 2022-1-20 10:31 AM 發表
打手唔洗急撲出嚟
我對洗師父無反感,亦有讚佢尋日講嘢有紋有路

只係認為佢未夠班亦無能力做特首
唔夠班?邊方面唔夠班呢?願聞其詳!

主題標籤 #洗米華
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]