• 瀏覽: 4,520
  • 回覆: 14
+2
前「本土民主前線」發言人梁天琦於2016年大年初一晚捲入旺角暴動案被捕,及後被判監,於大嶼山石壁監獄服刑,扣減假期後於今

一代本士激進分子出獄,如此低調,看看能否風雲再現。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220119/bkn-20220119030527305-0119_00822_001.html

冚家剷出冊了
直接送佢去湖北啦

大陸仔反共就唔該返大陸反

嚴防奸邪妖獸再度生事。

有冇入住安全屋?

附件

images (142).jpg(13.41 KB)

images (142).jpg

國安局, 會好L關心呢條打靶仔.

梁天琦又搞到五毛鬼殺咁嘈 真利害

大陸仔扮本土

又呃到傻仔

又睇下有幾多間外國名牌大學爭住俾獎學金佢入讀?

引用:
原帖由 飛天盦仔 於 2022-1-19 08:15 AM 發表
你班連登手足打曬飛機,話大佬出嚟啦

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-1-19 08:16 AM 發表
又睇下有幾多間外國名牌大學爭住俾獎學金佢入讀?
天琦哥坐4年幾係值嘅

引用:
原帖由 owen11223344 於 2022-1-19 08:45 AM 發表

天琦哥坐4年幾係值嘅
判六年,只坐3年幾咋😡😡😡

引用:
原帖由 快樂榮 於 2022-1-19 03:20 AM 發表
前「本土民主前線」發言人梁天琦於2016年大年初一晚捲入旺角暴動案被捕,及後被判監,於大嶼山石壁監獄服刑,扣減假期後於今

一代本士激進分子出獄,如此低調,看看能否風雲再現。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220119/bkn-20220119030527305-0119_00822_001.html
條含家產出嚟吠一聲,即刻拉返入去食大灣區飯!

凸(>皿<)凸

引用:
原帖由 飛天盦仔 於 2022-1-19 08:15 AM 發表
重引好多亡絲曱甴入黎睇😫 真利害

直接送佢返去大陸啦

主題標籤 #梁天琦
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]