• 瀏覽: 29,452
  • 回覆: 269
+6
前「本土民主前線」發言人梁天琦於2016年大年初一晚捲入旺角暴動案被捕,及後被判監,經過近4年的牢獄生活,將於明天(19.......

我想大部分香港人與我一樣,對梁天琦何時出獄並不在意。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220118/mobile/bkn-20220118120311992-0118_00822_001.html

附件

Screenshot_20220118-130148.jpg(85.12 KB)

國安會好L關心佢.

極端危險人物

佢死唔死關我9事

驚你地班黑暴帶有omicron

關人 L 事

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-18 01:09 PM 發表
極端危險人物
有冇甘地同曼德拉咁危險?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-18 01:09 PM 發表
極端危險人物
再反再講毒
國安會服侍佢

記得帶白色鮮花就可以

仲有棄保潛逃嘅黃台仰未服刑

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-1-18 01:13 PM 發表

再反再講毒
國安會服侍佢
睇佢獄中咁低調,分分鐘同12瞞徒一樣

引用:
原帖由 paoon 於 2022-1-18 01:13 PM 發表

有冇甘地同曼德拉咁危險?
曱甴里老豆

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-1-18 01:09 PM 發表
國安會好L關心佢.
睇梁天琦獄中咁低調,分分鐘同李宇軒一樣

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-1-18 01:02 PM 發表
前「本土民主前線」發言人梁天琦於2016年大年初一晚捲入旺角暴動案被捕,及後被判監,經過近4年的牢獄生活,將於明天(19.......

我想大部分香港人與我一樣,對梁天琦何時出獄並不在意。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220118/mobile/bkn-20220118120311992-0118_00822_001.html
佢應該會好安靜咁過餘生

返湖北啦

主題標籤 #梁天琦
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]