• 瀏覽: 8,341
  • 回覆: 20
卡塔爾洽購雙座梟龍Block3,而且要有全套最先進的設備和導彈。
https://youtu.be/vmNkgVMSo-g進入香討影片區

卡塔爾有風向標的意義。
卡塔爾一向資助巴基軍隊,買梟龍也是資助巴基。

引用:
原帖由 C國小爺們 於 2022-1-18 04:57 PM 發表

卡塔爾很有錢嗎
產油國之一,非常之有錢,是全世界最富有國家之一。
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/各国人均名义国内生产总值列表

講真醒目仔 ,道當時候表態站邊!

班油王國家下下用F15,颱風去掉炸彈,咩都死,一款有相當戰鬥力多用途戰機執行對地任務係非常必要,如果係中東作為非主戰戰機,梟龍性價比絕對係一流,而且巴基斯坦用梟龍擊落印度戰機更有宣傳效果

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-1-20 02:18 PM 發表
班油王國家下下用F15,颱風去掉炸彈,咩都死,一款有相當戰鬥力多用途戰機執行對地任務係非常必要,如果係中東作為非主戰戰機,梟龍性價比絕對係一流,而且巴基斯坦用梟龍擊落印度戰機更有宣傳效果
梟龍平靚正,使用費用低廉,彈藥維修都平,又唔使老尾批准才能作戰,又唔會比老尾監視⋯⋯

歐美必定出手阻撓。

引用:
原帖由 cwm001 於 2022-1-20 02:18 PM 發表
買得訓練機 必定連埋 「教練」
可以明名正順 請一批資深機司 「長期返工」
又有 佢地最熟識嘅 頂配武器 唔洗睇其他人面色

卡塔爾 最缺就係 人,信得過嘅人

引用:
原帖由 pooh24680 於 2022-1-21 05:54 PM 發表

買得訓練機 必定連埋 「教練」
可以明名正順 請一批資深機司 「長期返工」
又有 佢地最熟識嘅 頂配武器 唔洗睇其他人面色

卡塔爾 最缺就係 人,信得過嘅人
係,卡塔爾鼻屎小國,人口只有31萬人,全國2百幾萬人得15%是本地人,嚴重缺乏兵員,同巴基斯坦買梟龍順便租埋教練當顧傭兵,一舉兩得。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-1-21 05:27 AM 發表
歐美必定出手阻撓。
卡塔爾話我買教練機姐,你美國自己用教練機都係買外國貨,主戰機我都係用F15

引用:
原帖由 神殿老子 於 2022-1-21 08:06 PM 發表

卡塔爾話我買教練機姐,你美國自己用教練機都係買外國貨,主戰機我都係用F15
訓練要對手,巴鐵話:「陣風最好用」

引用:
原帖由 pooh24680 於 2022-1-21 08:36 PM 發表

訓練要對手,巴鐵話:「陣風最好用」
卡塔爾都有陣風,任駕。

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-1-20 04:55 PM 發表

梟龍平靚正,使用費用低廉,彈藥維修都平,又唔使老尾批准才能作戰,又唔會比老尾監視⋯⋯
用老尾機緊要時刻俾佢老尾關GPS, 想打飛機射空空導彃都用唔到, 梟龍用北斗唔駛理衛星導航問題

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]