• 瀏覽: 98,521
  • 回覆: 244
  • 追帖: 2
+5

黑暴之後,中央只係制訂國安法與完善選舉制度兩招。而且仍無收回任何樣力,中央對港已經非常仁慈寬大

Push 

Push 

國家必定理解,香港還未做到統戰的能力,未能凝聚應有力量!

2019黑暴讓國家知道香港好脆弱,差點讓外國勢力更強大,幸運是香港近十年有大量愛國愛港人仕,在水深火熱中,及時有份量的人帶領香港人支持警察,給大家精神上還不能放棄崩潰,在希望中誕生國安法

曱甴黃人
病入膏肓
洗腦

因為中央太善良,港府黃畜官員亦多

引用:
原帖由 behappy1314 於 2022-1-16 04:33 PM 發表
補充:
哈薩克暴動唔夠一星期都好快解決,仲有暴徒俾人拉左講出收錢過程,但香港玩足成年,到依家有d案件判埋監,依然無人道出收錢過程,如何俾人招攬上街做暴徒!?
由始至終,我相信香港9成人以上都係鍵盤戰士,好多時得過講字無膽鬼,但2019年,幕後黑手竟然可以招攬超過1萬個暴徒上街,成件事極不尋常
浸大學生會會長突然有錢買九肚山豪宅單嘢查咗咁耐都未有結果 

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2022-2-4 06:21 PM 發表
黑暴之後,中央只係制訂國安法與完善選舉制度兩招。而且仍無收回任何樣力,中央對港已經非常仁慈寬大
我諗仲有好多野要清算
- 公務員班 (崇洋反中) 高官
- 教育界
- 律師
- 法官
等。

引用:
原帖由 後街男孩 於 2022-2-16 22:57 發表

我諗仲有好多野要清算
- 公務員班 (崇洋反中) 高官
- 教育界
- 律師
- 法官
等。
要有效就只有武力接管,要見血,但係邊個敢郁手

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2022-2-16 15:45 發表

浸大學生會會長突然有錢買九肚山豪宅單嘢查咗咁耐都未有結果 
你要知道警隊裡面不少黃色外應,廉政公署更是反中大本營,點會出力查

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-1-21 06:50 PM 發表

我認為2019黑暴根本就是顏色革命,政府高層有內應,不止警隊
區議會選舉好可疑, 唔明點解可以壓倒性比例嘅黃人勝出, 話冇內鬼我真係唔信, 仲要係高層次嘅內鬼。

不過我唔知佢哋使咗咩手段。

低層嗰啲現場派現金,用八達通,百佳屈氏士券代錢呢啲早就知, 但咁龐大筆錢邊度嚟, 點洗白, 都好想知道。

當然澳門賭場係其中一個途徑, 但應該洗唔晒咁大筆錢, 其他洗錢途係點, 都好想知道。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]