• 瀏覽: 24,040
  • 回覆: 119
+6
引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2022-1-14 07:56 PM 發表
林鄭政治觸覺性太差, 她被很多人批評原因都是因為她政治敏感度不足, 我認為林鄭不應該再連任, 再做多4年遲早又會好似2019年咁撞板
特首是 5 年,不是 4 年。
立法會才是 4 年。

最冇x用就係陳x波!
佢做突手香港死得喇

林鄭14檔都贏

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-1-16 05:12 PM 發表
林鄭14檔都贏
而家跑沙田 1000 直路?

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2022-1-14 08:06 PM 發表

基本上宜家個形勢係無論泛民、建制、商界、公務員,同冇人真係妥佢,做多4年都真係唔知佢啲嘢點執行?到時咪又係變咗事無大小都要阿爺出手!
順便剷除偽愛國者

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-1-15 06:02 PM 發表
誰敢下令開槍對付曱甴誰做

邊個能夠將法院,廉政公署呢類高階黑暴消滅,就支持邊個

引用:
原帖由 eman666 於 2022-1-14 06:47 PM 發表
沙半山手記|特首跑馬仔人選快浮面‎ 「排位表」料月底出爐

支持CY出山,踢走黃皮白心,禍港累民的淋病毒娥!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/723758?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
又係條陀衰家cy

引用:
原帖由 montejo 於 2022-1-15 06:08 PM 發表

你支持佢乜嘢?受教!
2014佔中 2019黑暴
就係呢條仆街搞出黎
搞完14年佔中  佢有二年時間
從來無處理國安法 廿三條
將民怨帶來下屆政府 促成19黑暴

引用:
原帖由 Sleeps2019 於 2022-1-16 11:30 PM 發表

2014佔中 2019黑暴
就係呢條仆街搞出黎
搞完14年佔中  佢有二年時間
從來無處理國安法 廿三條
將民怨帶來下屆政府 促成19黑暴
我問乜嘢令你支持陳馮,佢點好?

CY 點搞佔中點搞黑暴出嚟?佢叫戴耀庭做?定叫黎姿英做?香港回歸幾時講過要立國安法?

23條?2003年之後香港根本無本錢立23條,2019之後阿爺決心處理香港漢奸,2020中央立香港國安法,應該係最好時候立23條,不過係林鄭一直拖,拖到阿爺要李家超做政務司長,先至開工處理立法

謊言唔會因你up幾次變真㗎!

引用:
原帖由 montejo 於 2022-1-16 11:32 PM 發表

我問乜嘢令你支持陳馮,佢點好?

CY 點搞佔中點搞黑暴出嚟?佢叫戴耀庭做?定叫黎姿英做?香港回歸幾時講過要立國安法?

23條?2003年之後香港根本無本錢立23條,2019之後阿爺決心處理香港漢奸,2020中央立香港國安法,應該係最好時候立23條,不過係林鄭一直拖,拖到阿爺要李家超做政務司長,先至開工處理立法

謊言唔會因你up幾次變真㗎!
陳馮都係中央堆上去做世衞總幹事
始終有能力之士

你就真係亂up
條cy做幾年毫無建樹
一堆鑊留比下屆執手尾

思歪就唔會啦AI好過啦用電腦遙控聽聽話話

一係叫返糖糖出嚟選起碼都多d花邊新聞先

引用:
原帖由 eman666 於 2022-1-14 06:47 PM 發表
沙半山手記|特首跑馬仔人選快浮面‎ 「排位表」料月底出爐

支持CY出山,踢走黃皮白心,禍港累民的淋病毒娥!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/723758?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
娥西閪足四年香港冇人有運行。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]