• 瀏覽: 23,967
  • 回覆: 119
+6
真心on9沙半山,重陳馮富珍,算把啦,日日呃稿費!擺個紙板公仔出嚟欲蓋彌彰。老董禍港25年,重諗住做造王者?

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-1-14 09:07 PM 發表

跑馬仔配樂guglielmo tell introduzione
https://youtu.be/6ESpCnlEN1s
九吾搭八

引用:
原帖由 eman666 於 2022-1-14 06:47 PM 發表
沙半山手記|特首跑馬仔人選快浮面‎ 「排位表」料月底出爐

支持CY出山,踢走黃皮白心,禍港累民的淋病毒娥!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/723758?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
HK01亂L 咁up 帶風向,最後一定系HK01 最唔想個位贏,唔係HK01 會冇野好作。

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-1-14 08:20 PM 發表

佢政治立場非常明確,一直跟中央政策對抗!由黑暴到抗疫,在國內早已臭名遠播!
師兄,我都唔like林鄭,但人陸人唔知點解幾buy林鄭。。

沙田定快活谷
草地定泥地
日賽定夜戰?

cy 做下屆特首, 強硬對付泛民,港獨殘餘勢力, 司法界要撥亂反正. 

引用:
原帖由 eman666 於 2022-1-14 06:47 PM 發表
沙半山手記|特首跑馬仔人選快浮面‎ 「排位表」料月底出爐

支持CY出山,踢走黃皮白心,禍港累民的淋病毒娥!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/723758?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
ceo令到冇左好多野,又冇國際視野,太多燒錢計畫,騷民正策,69跣唐太討陰險,太小氣,
換新人比較好

馮富珍, 做陳笑恥個位就岩.

引用:
原帖由 cchhii328 於 2022-1-14 08:57 PM 發表
千祈唔好連任
記住帶埋班🐷隊友走
高手👍🏻

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2022-1-14 08:06 PM 發表

基本上宜家個形勢係無論泛民、建制、商界、公務員,同冇人真係妥佢,做多4年都真係唔知佢啲嘢點執行?到時咪又係變咗事無大小都要阿爺出手!
林病,請你高枱貴手吾好連任,睇你後面憎你前面,香港2019年搞成咁佢最大責任,黃皮白心快d死番大陰帝國安享你既晚年吾好再陀衰香港,支持CY 或鄧炳強做特首

陳馮富珍

CY 穩陣!
林鄭最劣!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2022-1-14 07:24 PM 發表
目前有兩個選擇⋯總之d成日想做的一定無份
乜唔係已經陰點咗李家超做特狗,蛋餅強接政務司位咩?
佢哋合作冚咗蘋果立場,係共產黨腐乳part of the deal

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2022-1-14 19:23 發表
CY或比卡超都OK,最緊要肯聽大陸講,真正爭取通關
x2 新一屆特首最緊要清除政府內部班漢奸內鬼

引用:
原帖由 makmanyi02042 於 2022-1-14 11:32 PM 發表

師兄,我都唔like林鄭,但人陸人唔知點解幾buy林鄭。。
我認識好多國內人,什至中資機構駐港高管,都唔鍾意淋病毒娥!
只不過係有班港奸,背後有資本金主指使,不出發表歪理式,指鹿為馬地替施政失德,失責,失誤,無能的淋炳毒娥去唱好及漂白!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]