• 瀏覽: 27,029
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2022-1-14 06:38 PM 發表
唔需要理民生經濟,最緊要跟緊大陸嗰套控疫。因為特首唔係民選嘛,老細係阿習呀。
咪話你ON鳩囉下下政治上腦
學美狗咁 你仲有機會係到鳩UP

引用:
原帖由 心滿意足 於 2022-1-14 08:50 PM 發表
之前又話無打針無得食團年飯,而家咪一樣禁晚市堂食即係禁團年飯。
信政苦 唔怕

引用:
原帖由 ken2431 於 2022-1-14 06:51 PM 發表
正仆街杏加橙!
三年新年坐監

換特首

引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2022-1-14 06:38 PM 發表
唔需要理民生經濟,最緊要跟緊大陸嗰套控疫。因為特首唔係民選嘛,老細係阿習呀。
如果跟黃屍狗大佬嗰套與病毒共存,以香港人口計每日要死十幾人你又介吾介意呢老細係阿登呀!

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2022-1-14 07:18 PM 發表

佢肯跟大陸個套香港一早正常化連口罩都唔駛點帶,就係點都唔肯,到而家連機組呢個漏洞都唔肯改,亦唔肯立例去規限犯戒者,你就睇到呢個政府重無重視過港人既情況
甘又系喎,我廣州啲朋友話個個行街都吾使帶,如果入大型商場就要

引用:
原帖由 gucciolv 於 14/1/2022 10:14 PM 發表

甘又系喎,我廣州啲朋友話個個行街都吾使帶,如果入大型商場就要
所以咪大陸都爆囉

懷念2020年時的維港年宵花市

引用:
原帖由 gucciolv 於 2022-1-14 10:14 PM 發表

搭地鐵,巴士,以及商場、醫院要戴口罩,其餘唔強求可以唔戴。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-14 09:14 PM 發表

堅持清0
香港人今世就預左要這樣生活lor
超….唔鍾意咪去老英老美生活囉仲係度阿吱阿咗

引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2022-1-14 18:38 發表
你真係本末倒置,老實講,香港早跟大6既話已經安全啦,話5定都已經正常通關,使乜搞到反反複復,深圳珠海就算有疫情都只係局部封控,而5係全市封控

引用:
原帖由 ingredient 於 2022-1-14 21:12 發表

真係食屎。人地外國已經唔當疫情係一回事,過多一年半載,各國之間已經唔會有咩限制。大陸同香港永世會同外國隔絕。
5係喎,我地比利時總公司全個office只得4分1人開工,其餘WFH,酒吧餐廳等公共場所都5比開,點解既,點解既???難道呢d叫做5當疫情係一回事????

引用:
原帖由 gucciolv 於 2022-1-14 22:14 發表

我見佛山好多人入商場都冇戴

垃圾政府害死各行各業 快啲收皮啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]