• 瀏覽: 27,014
  • 回覆: 115
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2022-1-14 06:38 PM 發表
唔需要理民生經濟,最緊要跟緊大陸嗰套控疫。因為特首唔係民選嘛,老細係阿習呀。
重民選?!
香港班高分低能識選咩?
果二百萬黃燃識選咩?
選左啲黑暴漢奸議員
結果咪走去攪暴動囉!!!
香港地方官唔聽中央行事
唔通聽你講吖?
咪傻啦
莊閒都未識分

都好嘅夜晚個傷風感冒菌容易啲傳播,日頭就冇咁易,都啱嘅。正苦講乜就信乜啦,冇衰嘅。

附件

4E9EB9D9-D1B0-45C3-B9A2-7F567A8C5088.jpeg(33.58 KB)

69D7E8F3-7D81-4A1B-90AF-3F4A35D70126.jpeg(71.07 KB)

乜都呢一刻仲有白痴信正苦😂

提示: 違規內容已被屏蔽
之前又話無打針無得食團年飯,而家咪一樣禁晚市堂食即係禁團年飯。

乜都無得做dllm :cry:

藍絲繼續支持正苦 唔怕

冇人可以對黨的政策有半點質疑,如果唔係就係叛國!

引用:
原帖由 disgust.com.hk 於 2022-1-14 06:38 PM 發表
唔需要理民生經濟,最緊要跟緊大陸嗰套控疫。因為特首唔係民選嘛,老細係阿習呀。
真係食屎。人地外國已經唔當疫情係一回事,過多一年半載,各國之間已經唔會有咩限制。大陸同香港永世會同外國隔絕。

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2022-1-14 09:04 PM 發表
乜都無得做dllm :cry:
堅持清0
香港人今世就預左要這樣生活lor

應該要集體向國泰索償。

香討甘撚多藍豬撐垃圾政府,禁多半年都吾撚怕喇

唔滿意咪執7左佢囉  反正個個餐都咁L貴 

引用:
原帖由 妖怪圖寶寶 於 2022-1-14 07:46 PM 發表
停年宵花市反而先係正常喎
應該停埋地鐵/各種交通車輛,
限制商場人流,24小時陰性証明先可以進入

引用:
原帖由 smilsom 於 2022-1-14 09:06 PM 發表
藍絲繼續支持正苦 唔怕
岩牙,怕條毛咩馬照跑針照打 打哂3針果啲叻仔黎,依家為堂食打直頭戇鳩仔黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]