• 瀏覽: 38,503
  • 回覆: 288
  • 追帖: 5
+40
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-14 09:55 PM 發表
全世界只有科興幫自己賣廣告
話自己有效
你見有其他科學家話有研究過?
上過甚麼醫學期刊?
明明伏必die是最先自稱95%保護

自身賣完廣告

你又失憶

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-1-14 05:36 PM 發表

個個都話bnt勁, 點解都有過期貨剩

個個話daytone正, 點解我就正價買唔到
正常智商的成年人都應該明白係是個別診所的職員處理不當

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-1-14 05:40 PM 發表
雖然我已三劑科興,但絕不會偏私

好公正咁推薦年輕男性,或者家長,帶囝囝去接種復必泰
科興滅活疫苗,安全有效!
比靠吹又會心肌炎的伏仔好得多了!

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-1-14 10:10 PM 發表

明明伏必die是最先自稱95%保護

自身賣完廣告

你又失憶
這是交了世衛專家審視
而且全球各地,都有研究支持相關保護率

科興話自己有效對抗omircon? 全球都無人得出過此結論,科興自己自話自說

全力支持曱甴一家大小打伏必die

係呢,樓上的曱甴幾時帶子女去打伏必die?

引用:
原帖由 cHENG222214 於 2022-1-14 05:22 PM 發表
內地科興控股生物技術有限公司今日(14日)發布的最新數據指,95%已打三劑由內地研發的科興疫苗的人士,擁有可對抗Omic

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220114/bkn-20220114154016042-0114_00822_001.html
咁肯開關未? 個個都打哂針啦 仲清零

唔洗講野
就算是鐘南山
中國專家
如果佢自己獨立研究,話科興有效對抗omircon ,有幾多成保護率
佢講,我就信

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-14 10:12 PM 發表

這是交了世衛專家審視
而且全球各地,都有研究支持相關保護率

科興話自己有效對抗omircon? 全球都無人得出過此結論,科興自己自話自說
全球也無任何一個國家認同伏必die呢個95%
也是藥廠自稱

引用:
原帖由 ballking113 於 2022-1-14 10:16 PM 發表

全球也無任何一個國家認同伏必die呢個95%
也是藥廠自稱
世衛承認
不認,又批準使用?

引用:
原帖由 cHENG222214 於 2022-1-14 05:22 PM 發表
內地科興控股生物技術有限公司今日(14日)發布的最新數據指,95%已打三劑由內地研發的科興疫苗的人士,擁有可對抗Omic

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220114/bkn-20220114154016042-0114_00822_001.html
又係標題專登加D字落去激化一D

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-1-14 05:32 PM 發表
我覺得年輕男性打令你抗體爆標既復必泰好喎
打伏必泰會死人

大陸嘢都信 咁甚麼一國兩制 港人治港 仲有中概股都信埋

第三針避無可避 
打返b仔吧🤓

引用:
原帖由 s-chris 於 2022-1-14 05:25 PM 發表
即係打完兩針復必泰再打三針科興就非常穩陣?
輝瑞是 廢水啦
美歐日報百萬
美國日死幾千
就是最好明證

鐘南山都簡單發表過
國產疫苗,對國內的delta ,有效率約6成
這也算是合理
但國內確疹數字低
是否好有代表性,雖未必
但這是基本由科學家研究
不是藥廠廣告

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]