• 瀏覽: 64,975
  • 回覆: 252
  • 追帖: 2
+3
教協資深會員?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-1-14 03:15 PM 發表

差佬就開全名.......邊有X
你搵下.......政府就多數開晒名+咩職位幾多碎都有

前男警涉於2017至2018年間經社交媒體認識6名11至14歲女童,分別非禮女童及與女童非法性交等,早前於區域法院就非禮等共8罪,被判監46個月。涉案前男警已服刑完畢,律政司今(20日)就刑期提出覆核時指,原審法官採納過低判刑起點,未能反映案件嚴重性。上訴庭批准申請,指原審法 ...
有開全名呀,黃學x

香港男教屍條野特別鍾意用嚟插女學生

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-1-14 02:53 PM 發表
已婚的中學男教師,涉嫌在前年下半年間,趁妻子不在家時,藉看電視、打機等原因,邀請15歲的女學生到家中,多次親吻她,又邊擁抱她邊掃背,及

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/64984d790e9c45f19368ab426aee27e9/stheadline/inewsmedia/20220114/share_2022011414341718613.png
香港yc教屍
大部分刀性罪犯

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-14 03:19 PM 發表

有開全名呀,黃學x
開左咁你做咩唔敢打全名???
post條link睇下

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-1-14 02:53 PM 發表
已婚的中學男教師,涉嫌在前年下半年間,趁妻子不在家時,藉看電視、打機等原因,邀請15歲的女學生到家中,多次親吻她,又邊擁抱她邊掃背,及

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/64984d790e9c45f19368ab426aee27e9/stheadline/inewsmedia/20220114/share_2022011414341718613.png
天使自由西奉獻俾黃教畜啫

教師喎

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-1-14 03:00 PM 發表

點解港人可以壞到咁既程度
糸YC咁仆街姐

鑊仔牛柳

邊間學校教師名字

應該開名

黃師話:你唔俾我都會俾手足啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-1-14 03:20 PM 發表

開左咁你做咩唔敢打全名???
post條link睇下
唔記得係邊度睇倒?
唔敢打全名,驚俾人告

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-1-14 03:00 PM 發表

點解港人可以壞到咁既程度
D男教師真變態. 咁都做得出, 需要就叫雞啦仆街.

唉 !!   教師專慳埋d 叫G錢

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-14 03:23 PM 發表

唔記得係邊度睇倒?
唔敢打全名,驚俾人告
報紙開左名, 又怕咩比人告呀???
余俊鑫.....so what???

上訴庭法官甫開庭即指,律政司一方立場是認為本案整體判刑起點為8年半,認罪後減刑至68個月。上訴庭提出本案其中兩罪幾近強姦罪,問及律政司為何案件會於區域法院處理,而非於高等法院處理。另外,涉案答辯人余俊鑫(35歲)已於3月初刑滿出獄,法庭應如何處理。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]