• 瀏覽: 64,491
  • 回覆: 252
  • 追帖: 2
+3
已婚的中學男教師,涉嫌在前年下半年間,趁妻子不在家時,藉看電視、打機等原因,邀請15歲的女學生到家中,多次親吻她,又邊擁抱她邊掃背,及

半推半就 潛台詞係自己淫底?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1798707/即時-港聞-男教師趁妻外出涉家中與15歲女生非法性交-事主稱-半推半就-下答允

正如 masatse009 ching (馬沙兄) 話齋,小朋友都有性需要既

又一個淫師

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-1-14 02:53 PM 發表
已婚的中學男教師,涉嫌在前年下半年間,趁妻子不在家時,藉看電視、打機等原因,邀請15歲的女學生到家中,多次親吻她,又邊擁抱她邊掃背,及

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/64984d790e9c45f19368ab426aee27e9/stheadline/inewsmedia/20220114/share_2022011414341718613.png
同意
他們香港是這樣,
我們十四億人高素質,就沒有這些新聞報導,吊打他們香港

引用:
原帖由 lovecpc 於 2022-1-14 02:59 PM 發表

同意
他們香港是這樣,
我們十四億人高素質,就沒有這些新聞報導,吊打他們香港
點解港人可以壞到咁既程度

教畜呢d黃人自己友就唔開名
叫雞醫生剩係停職又係冇開名

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-1-14 03:02 PM 發表
教畜呢d黃人自己友就唔開名
叫雞醫生剩係停職又係冇開名
個醫生有開名呀

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-14 03:12 PM 發表

個醫生有開名呀
咩名??
係國安局咁開晒全名先

點解唔等到佢16歲

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-1-14 03:12 PM 發表

咩名??
黃x良

邊條女第一次俾男人仆唔係半推半就?

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-14 03:14 PM 發表

黃x良
差佬就開全名.......邊有X
你搵下.......政府就多數開晒名+咩職位幾多碎都有

前男警涉於2017至2018年間經社交媒體認識6名11至14歲女童,分別非禮女童及與女童非法性交等,早前於區域法院就非禮等共8罪,被判監46個月。涉案前男警已服刑完畢,律政司今(20日)就刑期提出覆核時指,原審法官採納過低判刑起點,未能反映案件嚴重性。上訴庭批准申請,指原審法官原則犯錯,改判監5年,前警員須重回監獄繼續服刑。
上訴庭法官甫開庭即指,律政司一方立場是認為本案整體判刑起點為8年半,認罪後減刑至68個月。上訴庭提出本案其中兩罪幾近強姦罪,問及律政司為何案件會於區域法院處理,而非於高等法院處理。另外,涉案答辯人余俊鑫(35歲)已於3月初刑滿出獄,法庭應如何處理。

真是很難忍的。

又係教屍

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2022-1-14 03:14 PM 發表
邊條女第一次俾男人仆唔係半推半就?
可能自動搶韁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]