• 瀏覽: 28,759
  • 回覆: 136
+4
引用:
原帖由 paoon 於 2022-1-14 01:11 PM 發表
俄羅斯與西方國家就烏克蘭問題舉行了三場談判,從會後透露的訊息來看,危機並未得到緩解。波蘭外交部長稱歐洲正處於30年來最接近戰爭的險境。英媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211229/552889731617132544897632.jpeg/rR3mGn8fWK-iMEgxwaU_EmuuLKj7YxW7-uahWfrmoVk?v=w1280r16_9
俄羅斯有核武架

點打?

😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 chowcn 於 14-1-2022 16:53 發表
俄羅斯可以考慮係古巴設立核導彈基地制衡美國。
當年豬灣事件,普京一定比克魯曉夫有智慧

中對美!俄對歐!朝鮮對美韓!🤭

美國最渴望,倉底武器大批出籠

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2022-1-14 01:26 PM 發表

核大戰美國贏硬喎
有幾千枚核彈 數字遊戲, 摧毀美國只需300枚樓下

引用:
原帖由 ppkokki 於 2022-1-14 01:35 PM 發表

可以實現世界大同諗下就可以,
重要打核戰打完核戰之後有幾多地方可用,你都黑心囉重話要喺中國打,點解唔喺美國打
喺中國打就應該玩showhand啫 , 大鳩老美

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2022-1-14 01:26 PM 發表

核大戰美國贏硬喎
核武器俄羅斯多過老美

引用:

核大戰美國贏硬喎
你都on99嘅,一旦核戰爆發,係全世界都冚家剷晒呀懵炳,無一倖免架

引用:
原帖由 paoon 於 2022-1-14 01:28 PM 發表

原子彈並沒有什麼了不起,我看它也是紙老虎。
決定戰爭勝利的根本因素是人,而不是一兩件新式武器。原子彈也是要靠人去掌握的。
打核戰爭,肯定要死不少人,我們也許會損失3億人,那又有什麼關係呢?即便那樣,我們還是能最後贏得戰爭。
大不了就是核戰爭,核戰爭有什麼了不起,全世界27億人,死一半還剩一半,中國6億人,死一半還剩3億,我怕誰去。

- 毛主席1957年在莫斯科國際共產黨會議上的談話
說得好 毛主任就係同美帝講,中國人不可欺的!

我覺得就算打都只係閃電戰,歐洲美國根本唔會幫烏克蘭

引用:
原帖由 paoon 於 2022-1-14 01:11 PM 發表
俄羅斯與西方國家就烏克蘭問題舉行了三場談判,從會後透露的訊息來看,危機並未得到緩解。波蘭外交部長稱歐洲正處於30年來最接近戰爭的險境。英媒

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211229/552889731617132544897632.jpeg/rR3mGn8fWK-iMEgxwaU_EmuuLKj7YxW7-uahWfrmoVk?v=w1280r16_9
可能合力滅左美國仲可以長遠咁解決個問題,對大家仲有利喎。我敢講無左中俄制衡美國,美國就會開始對佢班小弟落手,到時班小弟日子仲難過。

引用:

核大戰美國贏硬喎
點贏?

呵呵!去問下印渡神棍會唔會開戰啦。

先撩者賤,打死無怨!!!
搞屎棍老尾唯恐天下不亂,勾盟儍儍又陪佢癲,硬食核子彈怪得了誰??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]