• 瀏覽: 50,126
  • 回覆: 229
+5
apple有後門,專給cia查閱

都說不要對立陶宛客氣。
白皮都是玻璃心。

引用:
原帖由 fb8658efe4d22c 於 2022-1-14 01:25 PM 發表

美國好多人仲信中國制造既口罩嗰條金屬線係天線,有追蹤功能,哈哈哈哈,幾蚊一個口罩會有天線,中國真係好有錢呀!😄
問題系作為阿豬阿狗,人地點解要追蹤你,正如香港人除左一無是處比豬更蠢外,有何價值呢

求祺一個App,你乜Q權限都俾哂人啦。立陶宛可以人人用大字粒手機😅

審查乜野先?個別用字?我上次玩隻手遊,用粗口做角色名都俾佢rejected 啦。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 14-1-2022 12:23 發表
立陶宛指控中國小米手機「具有內置審查功能」,呼籲消費者扔掉。但德國調查結果發現,毫無證據支持該指控。英媒稱,德國聯邦網絡安全監督機構BSI的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20180530/15276454245b0e04f050f10.jpg/7_hL5WhagJSYbr4tQHy9s7aqOuwLNqseiUfH3olHx94?v=w1280r16_9
信立逃丸啦,得國明比人偷聽都話冇野

立埸完呢位契弟角色太入戲,近得美國多,個個好似七朗普靠呃呃騙騙又狗吹,又似跪登失禁痴呆扮無講

唔好用囉,買Apple LA

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-1-14 12:28 PM 發表
立逃苑真係痴線,小國寡民,有高科技人材咩,英.美.德.全球都搵唔到功能,立逃苑居然「搵到」,利害佩服!
又唔好50步笑百步。

港人咪又係咁。

立陶宛都係向香港黑暴學習姐

.

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-1-14 12:23 發表
立陶宛指控中國小米手機「具有內置審查功能」,呼籲消費者扔掉。但德國調查結果發現,毫無證據支持該指控。英媒稱,德國聯邦網絡安全監督機構BSI的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20180530/15276454245b0e04f050f10.jpg/7_hL5WhagJSYbr4tQHy9s7aqOuwLNqseiUfH3olHx94?v=w1280r16_9
大家都啱~~ 裝咗 Google GMS 咪開始有監控囉~~

我用左小米幾個月,都冇發現有審查功能,立陶宛又係度吹水

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-1-14 12:28 PM 發表
立逃苑真係痴線,小國寡民,有高科技人材咩,英.美.德.全球都搵唔到功能,立逃苑居然「搵到」,利害佩服!
唔使證據的,只要想像到就是事實

頂,立陶宛有無傳媒㗎?幾年前嘅老屈新聞而家再攞出嚟炒熱?
不過點都無用,你啲國民收入少,點都係會用小米呢啲性價比高嘅機。

咁叻立陶宛自己造手機囉,連 iPhone 都係中國造呀,on 9!

審查甚麼才是重點,立陶宛請講講審查甚麼

若果只為某些辭彙不能搜尋,亦無需棄置手機咁唔環保吖,何況現時查無證據

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]