• 瀏覽: 49,768
  • 回覆: 229
+5
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-1-14 12:23 PM 發表
立陶宛指控中國小米手機「具有內置審查功能」,呼籲消費者扔掉。但德國調查結果發現,毫無證據支持該指控。英媒稱,德國聯邦網絡安全監督機構BSI的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20180530/15276454245b0e04f050f10.jpg/7_hL5WhagJSYbr4tQHy9s7aqOuwLNqseiUfH3olHx94?v=w1280r16_9
雖則我未用過小米但我相信小米暫時作為一間民營公司是賺錢為優先🥺

王斯真係會選擇立陶宛

一個敢向蘇聯叫版的國家,會怕你中國?

戰狼外交,好快變為獨狼外交......得返北韓?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-1-14 12:23 PM 發表
立陶宛指控中國小米手機「具有內置審查功能」,呼籲消費者扔掉。但德國調查結果發現,毫無證據支持該指控。英媒稱,德國聯邦網絡安全監督機構BSI的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20180530/15276454245b0e04f050f10.jpg/7_hL5WhagJSYbr4tQHy9s7aqOuwLNqseiUfH3olHx94?v=w1280r16_9
立陶宛一身蟻仲衝出嚟7

引用:

立陶宛有證據歡迎提供, 我已用緊第三部小米小機.

美國係咪又要打壓小米?
叫條靚出口先?

攞去煲小米粥囉

引用:
原帖由 愚人之石 於 2022-1-14 12:53 PM 發表
一個敢向蘇聯叫版的國家,會怕你中國?

戰狼外交,好快變為獨狼外交......得返北韓?
我成日覺得金仔是一個很聰明的人他永遠不會將所有雞蛋放在一個籃度的🥺

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-1-14 12:28 PM 發表
立逃苑真係痴線,小國寡民,有高科技人材咩,英.美.德.全球都搵唔到功能,立逃苑居然「搵到」,利害佩服!
佢都係學美國啫,攞樽洗衣粉就話係大殺傷力武器,唔使證據㗎。

Utuber 都有審查言論,佢又當睇唔到?

立陶丸科技領先國際,黃絲應該揾佢調查831太子站慘案。

引用:
原帖由 16610joey 於 2022-1-14 12:52 PM 發表
如果有嘅,美狗一早攞哂彩喇,仲等你個小國公布咩而家大陸還拖,死咪死你d傻hi囉
yes, up to now US cannot find any

立陶犬真係未識死

引用:
原帖由 江湖灰盡頭2 於 2022-1-14 12:52 PM 發表

所以你覺唔覺得班公屋藍廢老都成班傻撚咁,日日攻擊中國同德國合研既復必泰
真心覺佢地坎坷潦倒,好可憐
正確嚟講,係中國復星公司拎咗BNT嘅大中華區代理權,所以台灣省因意識形態,拒絕使用復星嘅BNT,堅持要跟德國原廠買,最後唯有用日本.全世界都唔用嘅AZ,結果死咗幾百個人。
你想做黃畜文宣,請專業一點好嗎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]