• 瀏覽: 78,422
  • 回覆: 329
  • 追帖: 3
+9
引用:
原帖由 lo1908 於 2022-1-13 20:32 發表
唉……所有毒疫苗都係由比爾蓋茨資助的,點解一直以來都係得其他疫苗嘅負面新聞?4興一單都冇?我哋身在何處?主流新聞真係會報道真相?

https://rumble.com/vi2qm7-30360895.html?fbclid=IwAR15ioZsgwNfz3U05tbPUM6TFBT9flJqlJPRZq1g-ihZ4aQbtWPuhnKyBnU

https://www.bitchute.com/video/GXEwsHW83gbV/
感謝國家醫療團體強大力量保護中國人民!

輝瑞BNT全球施打的死亡報告幾十萬例
是科興死亡報告的好幾倍!!

所以現在美歐禁止談論美國疫苗問題!!
連質疑輝瑞疫苗問題的專家都封鎖賬戶了!!
有些家長是不看新聞嗎??
真的有些媒體故意隱瞞不報!!
害死多少人啊!!

冇關係可以真係冇關係,亦可以係未有足夠知識去探究到個關係,正如心肌炎早前都冇人知有關係,打咗發病,大家知道嘞,突然就變左副作用

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-1-13 08:40 PM 發表

真的有些媒體故意隱瞞不報!!
害死多少人啊!!

故意不報?
科興打到面癱
香港專家話有關
已賠唔少
科興當初無講過!
你估大陸打幾億人,無發生? 點解唔講?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-13 08:42 PM 發表

故意不報?
科興打到面癱
香港專家話有關
已賠唔少
科興當初無講過!
所以現在美歐禁止談論美國疫苗問題!!連質疑輝瑞疫苗問題的專家都封鎖賬戶了!!
有些家長是不看新聞嗎??

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-1-13 08:43 PM 發表

是科興死亡報告的好幾倍!!所以現在美歐禁止談論美國疫苗問題!!連質疑輝瑞疫苗問題的專家都封鎖賬戶了!!有些家長是不看新聞嗎??
你如果知道科興最多打係邊個家?
那就不會問此蠢問題

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-13 08:42 PM 發表

故意不報?
科興打到面癱
香港專家話有關
已賠唔少
科興當初無講過!
副作用,總比致死 強1萬倍

看看輝瑞接種死亡報告多多!!
還不算那些心肌炎等嚴重副作用的案例!!

長點心吧!!

活著是最大的人權!!

引用:
原帖由 lmao 於 2022-1-13 08:06 PM 發表
港府今年6月起批准降低由內地及德國合研的「復必泰」疫苗接種年齡下限至12歲,並正討論擴至5至11歲,惟疫苗對青少年的安全

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211104/photo/bkn-20211104195759663-1104_00822_001_01b.jpg?20211104212233

點解拖成個月?究竟點先會公佈?

新聞來源連結:
...
打科興就應該無事⋯⋯mRNA係新技術

大陸打幾億人科興
沒有面癱
香港打100萬人
幾十宗以上面癱
香港人身體構造特別些?

諗住打死幾多個才一齊報,早講嚇驚人就唔好啦,橫惦一定同疫苗無關的。

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-13 08:39 PM 發表

咁大陸仲搞?
想害死人民?
你都無常識嘅,科研就係要搞到佢安全可靠造福人類囉。

磚家:冇關係

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-1-13 08:46 PM 發表
大陸打幾億人科興
沒有面癱
香港打100萬人
幾十宗以上面癱
香港人身體構造特別些?
有幾特別喎,變曱甴都有啦。

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2022-1-13 20:45 發表

副作用,總比致死 強1萬倍

看看輝瑞接種死亡報告多多!!
還不算那些心肌炎等嚴重副作用的案例!!

長點心吧!!

活著是最大的人權!!

跟黃畜講道義只是對牛彈琴,呢啲撚樣是數代漢奸宗族遺傳,二百年前是滿門抄斬誅連狗族!避免為害社會,公德無量!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]