• 瀏覽: 28,772
  • 回覆: 166
+4
台灣潘曉穎命案殺人疑犯陳同佳,因洗黑錢罪在港刑滿出獄後,至今仍未赴台自首。協助陳同佳的新任立法會議員管浩鳴透露,身處偏遠地方的陳同佳,

管神棍而家最易賴疫情令「大粒墨」無法飛台灣自首。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1796899/即時-港聞-管浩鳴-陳同佳身處偏遠地方-被列黑名單無法飛台灣

既然殺女凶手被台灣列作「黑名單」,為何不見潘伯母出來斥責台灣呢?

神已寬恕了他,呀利路呀!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-1-9 11:50 AM 發表
既然殺女凶手被台灣列作「黑名單」,為何不見潘伯母出來斥責台灣呢?
鬧蔡英文政府?
想比「大粒墨」去自首都唔比。

依家佢等同被軟禁,邊處都不敢去

係就買張機票飛去,被遣返就以後無人再出聲

嘩!!!小心吖!!!當日林鄭「幼稚無知的教訓」仍然瀝瀝在目!!! 就是香港返修例運動搞到蔡英文民望上升當選連任總統!!!

認清兩岸關係及國際形勢吖!!!14億人不想見到香港再被台灣民進黨利用吖!!!希望管牧師不要做千古罪人吖!!!

提示: 違規內容已被屏蔽
200幻人反對逃犯條例
支持佢永續生勾勾獻世

一百個理由唔飛得

引用:
原帖由 ichthys2 於 2022-1-9 11:50 AM 發表
牠收咗呆灣錢啩!

引用:
原帖由 (ツ) 於 2022-1-9 12:05 PM 發表
佢想買都冇航空公司敢賣畀佢啦!

民進黨執政,都唔駛旨意入到台灣

引用:
原帖由 (ツ) 於 2022-1-9 12:05 PM 發表
根本上唔到機😅

引用:
無入台證應該上唔到機。不如由廈門偷渡去金門,入咗境再飛台北自首囉。講到自己咁想自首。

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]