• 瀏覽: 10,582
  • 回覆: 93
+6
港區人大代表、前海聯絡官洪為民,周一(3日)舉行的百人生日派對爆疫,當中多名官員出席,引起爭議,事後全部出席者須送檢,包括警務處長蕭澤

呢堆高官覺得生日有乜咁特別 唔去唔得?

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1796647/即時-港聞-洪門派對-蕭澤頤致歉將休假檢疫-郭蔭庶署任處長

沒有政治觸覺

一哥快d捉多幾個黃絲泛民廢青帶罪立功算啦

引用:
原帖由 pompas 於 2022-1-8 10:58 AM 發表
一哥快d捉多幾個黃絲泛民廢青帶罪立功算啦
道歉???

道咩歉?

合規 合法! 要道歉???

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2022-1-8 11:05 AM 發表

道歉???

道咩歉?

合規 合法! 要道歉???

冇罩離位已經犯法
你條仆街造謠

老蕭你就冇我咁好彩啦

附件

6FE76BD4-8834-4EFB-9441-207645BFCE12.jpeg(135.36 KB)

噚晚響電視見到一哥送入檢疫中心時,一臉憔悴,威嚴盡失。

恭喜Oscar終於坐正

剛剛過去的聖誕節,警員在街上巡邏時還是穿著防彈背心,防範孤狼式襲擊。

政府紀律部隊的高官及政要,被棄於孤島(竹篙灣檢疫中心),離群獨居,冇人冇物,叫天不應,叫地不聞,可能會出現極其嚴重的保安漏洞,稍一不慎,可能會出大事!

最大罪系派對搞手。搞乜嘢生日派對請咁多高官。 而家咩年代啊?革Q左條乜乜大代表啦。dklm

引用:
原帖由 Popochina9 於 2022-1-8 11:22 AM 發表
老蕭你就冇我咁好彩啦
做咩攞幾年前張相出嚟呀,又想呃蠢西黃屍呀

威嚴盡失。

咁多紀律部隊阿頭在場
埸內咁多違規
理應挺身執法喝止

冇行動
視如同犯
亦係能力,判斷輿職位不稱
連貶三級係好合理?

引用:
原帖由 billy80 於 2022-1-8 12:05 PM 發表

做咩攞幾年前張相出嚟呀,又想呃蠢西黃屍呀
細時候很仰慕明星足球隊

附件

7BC85507-6C4B-4E2D-AB88-C56B41BD1425.jpeg(135.36 KB)

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]