• 瀏覽: 2,900
  • 回覆: 32
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
阿特首早幾日仲比人插緊防疫鬆散,今次有單咁大既野仲唔即時大大聲咩,國泰同果2條友宜家去咗邊,根本係佢地兩個同國泰同特首同陳笑先係禍首,果班食飯果時根本就無限聚,當時係無犯過咩野,宜家比班黃人帶晒風向,政府比人插到暈,連最大果個都為咗自己插埋一份,香港有呢種阿頭,難怪香港呢幾年衰到咁

引用:
原帖由 yiz987654321 於 2022-1-7 11:13 PM 發表
阿特首早幾日仲比人插緊防疫鬆散,今次有單咁大既野仲唔即時大大聲咩,國泰同果2條友宜家去咗邊,根本係佢地兩個同國泰同特首同陳笑先係禍首,果班食飯果時根本就無限聚,當時係無犯過咩野,宜家比班黃人帶晒風向,政府比人插到暈,連最大果個都為咗自己插埋一份,香港有呢種阿頭,難怪香港呢幾年衰到咁
果事無限聚?你火星回來?香港一直都有限聚,限制一圍最多六人,除進食一刻,不可除口罩,你看看d相, 佢哋有無犯限聚?

佢地係d,可以12人,總共可以240人,可以講有某d人除咗口罩而犯規,但唔可以講全部都係

d相清楚看到佢地除口罩四圍走,當然一定要交CCTV check清楚! 一個不能放過!

引用:
原帖由 yiz987654321 於 2022-1-7 11:13 PM 發表
至少犯口罩令啦
冇犯
仲有啲冇埽安心出行
叫人掃自己唔掃

自己看

附件

D41DBCE9-6492-41F4-915D-96E5EDBEE1E5.png(1.12 MB)

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2022-1-7 11:26 PM 發表

至少犯口罩令啦
冇犯
仲有啲冇埽安心出行
叫人掃自己唔掃
其實你知唔知唔堂食買外賣係唔使掃安心啊
佢地衰咗就應該要接受懲罰,做得好啱啊,但個主因宜家已經無人講,係邊個帶d病毒返嚟先啊,點解機組可以免檢啊,已經無人再講,而且阿特首對國泰對陳笑有無咁狠過啊,今次又呢樣又果樣,之前對住黃人又跪又西,今次就發晒火,原來好打得係打自己人,香港有呢個阿頭想唔死都唔得啦

引用:
原帖由 tsang000111 於 2022-1-7 11:34 PM 發表
自己看
無錯啊,咁係咪全部都係咁?定只係幾個人係咁?

引用:
原帖由 74x 於 2022-1-7 10:36 PM 發表
行政長官林鄭月娥晚上發表聲明,指示所有接受檢疫的官員不宜在檢疫期間繼續履行職務,並須用其自身的假期檢疫。特區政府已作適當...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220107/photo/bkn-20220107222121776-0107_00822_001_01b.jpg?20220107223521

講乜都唔會連任成功

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220107/mobile/bkn-20220107222121776-0107_00822_001.html
可在竹篙灣舉行會議,未入來既就視像會議,履行職務

引用:
原帖由 tsang000111 於 2022-1-7 11:34 PM 發表
自己看
個百多個人,位位$2000, 洪人大同餐廳負責人唔該坐六個月

引用:
原帖由 yiz987654321 於 2022-1-7 11:36 PM 發表

無錯啊,咁係咪全部都係咁?定只係幾個人係咁?
如果睇流出D相就個個都唔帶口罩四圍走,斷正!但一定要睇CCTV check真d

引用:
一眼睇出,林鄭想借此事轉移視線,打擊鄧炳強,李家超紀律部隊勢力,趕走非AO 黨之局長,為自己連任鋪路....
咁高招,一定有地產商及其他高人出手相助....

呢個做法算幾好

引用:
原帖由 tsang000111 於 2022-1-7 11:38 PM 發表

個百多個人,位位$2000, 洪人大同餐廳負責人唔該坐六個月
無錯,有人衰咗,果d人就抵死啦,做官都咁

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]