• 瀏覽: 13,103
  • 回覆: 95
+9
引用:
原帖由 thanks橋 於 2022-1-7 02:57 PM 發表
「洪門宴」再多1人染疫!據了解,選委洪為民生日宴會再多1人初步確診,該患者晚上8時許離開宴會,現場百多人列作密切接觸者,須送竹篙灣檢疫中心隔離。

據悉,新增的確診者就是香港電台普通話台主持人。

又多一個人,睇嚟新年冇得堂食。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港台主持人出席「洪門宴」染疫-逾百名在席者列密切接觸須送檢-063037057.html?guccounter=1
出席洪門宴班仆街係唔係全部都死去竹萵灣隔離兼人人罰款$5000呀?
唔好大細超喎,就算做朝廷鷹犬無特權㗎。

引用:
原帖由 夏得金 於 2022-1-7 04:47 PM 發表
其實最衰生日要人賀佢,  洪為民你生日好吧閉, 日日都有人生日, 中央即時罷免以嚴肅整頓,  港區人大代表、前海管理局香港事務聯絡官洪為民周一舉行二百人生日派對. 炫耀自己不幹實事.
正解,有好多人因為國泰群組擺唔到酒、食唔到生日飯,抵你班高官死
中央出手做野啦
辭官後日日慶祝啦

食咩生日飯吖!搵幾條女,開間房慶祝下咪無事囉!

呢個真係鴻門宴,無乜好嘢

聽聞佢係黃屍

引用:
原帖由 thanks橋 於 2022-1-7 02:57 PM 發表
「洪門宴」再多1人染疫!據了解,選委洪為民生日宴會再多1人初步確診,該患者晚上8時許離開宴會,現場百多人列作密切接觸者,須送竹篙灣檢疫中心隔離。

據悉,新增的確診者就是香港電台普通話台主持人。

又多一個人,睇嚟新年冇得堂食。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/港台主持人出席「洪門宴」染疫-逾百名在席者列密切接觸須送檢-063037057.html?guccounter=1
出席嘅全部扣半年人工比抗疫,國泰高層當然都係一樣,並不能加薪5年!

引用:
原帖由 夏得金 於 2022-1-7 04:47 PM 發表
其實最衰生日要人賀佢,  洪為民你生日好吧閉, 日日都有人生日, 中央即時罷免以嚴肅整頓,  港區人大代表、前海管理局香港事務聯絡官洪為民周一舉行二百人生日派對. 炫耀自己不幹實事.
其實為民需要被習大大問責下台😟

無請特首系敗筆

引用:
原帖由 Peter_H 於 2022-1-7 02:58 PM 發表
不妙了
保護凸首為重!
出事好魚架
皮蛋哥,今次濕卜你

又黎第5波

洪門宴群組....🤣🤣🤣🤣🤣

啲狗官會唔會有有豁免權

港台主持播毒

真係俾d班仆街累死

叫人防疫,自己開party,靠呢班咁嘅官,議員去管理香港,屎都有得你食!忠誠的癈物!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]