• 瀏覽: 29,152
  • 回覆: 219
+4
照721案判,呢條友坐7碌好合理

嘩!人話黎架?送佢去美國監獄啦!

屌佢老母果班義務急救員真係唔知咩心態

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-1-7 07:27 AM 發表
屌佢老母果班義務急救員真係唔知咩心態
即係我打你為咗唔想打其他人

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-1-6 08:59 PM 發表
油漆工人在2019年元朗7.21事件發生後兩個月,在元朗與多人集結,並「私了」兩名途人,包括把一名已逃上的士的事主拉下車再襲擊。工人今(6日)在區域

條粉腸咁嘅嘢都講得出

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/721098?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
直接話比繼父爆菊啦..笨柒

義務急救員同民間記者呢樣野真係哂氣, 因為就算真記者同急救員都一樣會暴動, 何況義務急救員同民間記者

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-1-6 09:34 PM 發表

秋後算帳
如果你老x二年前比人強姦咗,
個仆街之後比警察拉咗唔通又叫秋後算帳?

死曱甴除左坐監,就係坐監

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2022-1-7 07:32 AM 發表

如果你老x二年前比人強姦咗,
個仆街之後比警察拉咗唔通又叫秋後算帳?
黃畜是腦殘的

引用:
原帖由 朋友號02 於 2022-1-6 09:27 PM 發表

冇話去買文具食糖水已經唔算離譜
日本當年大屠殺,入侵中國,之後戰敗都解釋係為解救中國

引用:
原帖由 jumboleung 於 2022-1-6 09:34 PM 發表

秋後算帳
光明正大,無犯法就無野啦。

附件

20210608_622cb46325fd2a2be12cJsJysPfIo9aY.jpg(23.99 KB)

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-1-6 08:59 PM 發表
油漆工人在2019年元朗7.21事件發生後兩個月,在元朗與多人集結,並「私了」兩名途人,包括把一名已逃上的士的事主拉下車再襲擊。工人今(6日)在區域

條粉腸咁嘅嘢都講得出

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/721098?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
宜家個官當佢唔認罪,變成冇減刑的因素,咁咪可以判重D囉,D on 9 律師又冇提佢,抵死。

精神科報告,指陳容易在未經思考下行動,為人較為衝動。

咁嘅求情理由都講得出,個律師係真on 9唔係扮。個個犯法都未經思考㗎啦,如果經過深思熟慮,就唔會犯法...."比你捉到啦!"

認罪扣減1/3完

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]