• 瀏覽: 61,962
  • 回覆: 182
  • 追帖: 1
+3
一輛黑色豐田私家車於周一(3日)下午,在紅磡半島廣場停車場狂撞警車及另一客貨車後逃逸,當時車上除了男司機和女乘客,還有兩名女童。警方調查後

被捕21歲姓羅男子報稱從事運輸,20歲姓葉女子則無業,兩人為情侶關係。根據警方調查,涉案豐田屬於一間租車公司所有,但被捕兩人並非租用該車的租客。警方相信案中豐田車上的兩名年約6歲女童,是兩名疑犯的女兒,自上月26日起該輛豐田一直停泊於半島廣場停車場內,男女疑犯疑沒有固定居所,與兩名女兒連續9日於車上生活,沒有離開。

兩個6歲女童係20/21歲疑犯嘅女? 13歲大肚/14歲就屙呢兩個女出黎?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/720434/紅磡無牌豐田撞警車案-揭一家4口車上生活9日-男司機與女友落網

條佬即係7年前同條女上床咁即係

用車撞警察, 想唔拉去坐監都好難了...

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-1-6 12:25 AM 發表
用車撞警察, 想唔拉去坐監都好難了...
衰11仲嚴重過撞警車

啲黃色畜生都有今日喇

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-1-6 12:26 AM 發表

衰11仲嚴重過撞警車
港英年代襲警好大罪,而家畀狗官壯大啲黃人個膽

引用:
原帖由 中國香港001 於 2022-1-6 12:33 AM 發表

港英年代襲警好大罪,而家畀狗官壯大啲黃人個膽
衰11就算起外國都係嚴重罪行

佔中帳幕吊得甘開心,宜家要還

21 歳, 個女6歳???
咁之前點生活???
屋企人養???

又冇腦又咸濕,越踩越深自己攞嚟賤。

曱甴由後樓梯進化到車上繁殖

瘋田車中撲四人組....
今次運輸C機輸運~~

14歲搞13歲生埋女足足6年無人理?

唔明點解傳媒唔覺得20/21歲有兩個6歲女係非常嚴重嘅事?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-1-6 00:24 發表
條佬即係7年前同條女上床咁即係
衰11兩次, 拉得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]