• 瀏覽: 7,267
  • 回覆: 25
中環蘭桂坊發生打鬥事件,一名男子於蘭桂坊街頭與穿着熱褲的女子糾纏打鬥,雙方一度倒在地上拉扯及起腳互踢,男子其後更衝前將女子重摔在地上...

中環蘭桂坊發生打鬥事件,一名男子於蘭桂坊街頭與穿着熱褲的女子糾纏打鬥,雙方一度倒在地上拉扯及起腳互踢,男子其後更衝前將女子重摔在地上,現場圍觀人士大叫「你老婆嚟㗎!」,影片於網上引起熱論。

據網上流傳影片可見,片長約1分鐘,一名穿衞衣的男子於中環蘭桂坊近德己立街雲咸街交界,與一名身穿淺色外套及熱褲女子在街頭糾纏扭打,期間間雙方倒地拉扯,多番起腳互踢,男子更抓着女子吼問,「你做乜X嘢呀?我有乜X嘢做錯。你講呀!你講呀!你講呀!你講我有咩做錯?你打我?傻X咗呀?」。女子多次伸腳踢向男子企圖掙脫,旁邊一名黑衣女子嘗試拉開雙方惟未能成功。

其後一名雙手各持一碗魚蛋的皮褸男上前嘗試勸止不果,豈料女子再次站起之際,男子竟再度衝前,毫不留情地將女子重摔在地上,女子當場失去知覺。現場多名途人圍觀起鬨,有人大叫:「你老婆嚟㗎!」,皮褸男不值男子所為,衝前大力推開對方至圍欄,並怒斥「你乜X嘢都做錯呀!」。現場多人則查看熱褲女受傷情況,片尾最後見到有警員趕及現場了解。

男人唔應該打老婆! 更不應該當街打!
老婆要黎錫要黎吊架! 上床先一決高下打MMA啦!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2295711/即時-港聞-熱褲妻蘭桂坊街頭遭-撻生魚-躁夫-我做錯乜

躁夫錯在唔係洋腸  

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 5-1-2022 18:23 發表
躁夫錯在唔係洋腸  
或者派報紙

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2022-1-5 06:25 PM 發表

或者派報紙
而家當眾打老婆, 証明自己威而剛

男人出軌大家公審,女人出軌個個幫手

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-1-5 06:19 PM 發表
中環蘭桂坊發生打鬥事件,一名男子於蘭桂坊街頭與穿着熱褲的女子糾纏打鬥,雙方一度倒在地上拉扯及起腳互踢,男子其後更衝前將女子重摔在地上...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20220105/share_2022010511524578618.jpg

中環蘭桂坊發生打鬥事件,一名男子於蘭桂坊街頭與穿着熱褲的女子糾纏打鬥,雙方 ...
評語是重點

又係帽事?

打女人無出色 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 discuss-5 於 2022-1-5 06:29 PM 發表
男人出軌大家公審,女人出軌個個幫手
潘金蓮出軌錯在武大郎 西門慶勁好多

相信這只故事其中一部分,之前應該仲有段紅杏出牆。。。哈!

引用:
原帖由 XEO 於 2022-1-5 06:32 PM 發表
打女人無出色 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
又唔可以話無出色 大律屍涼瓜傑話過 暴力有時可以解決問題, 而家係解決問題中 躁夫可能想打到佢下次去老蘭全真包到實

打女人唔係好男人所為

譚凱倫曾遭前度施暴 後腦撞牆暈倒 因心軟冇報警 (19:57)https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30366763&extra=page=1

引用:
原帖由 威廉PO 於 2022-1-5 06:38 PM 發表
相信這只故事其中一部分,之前應該仲有段紅杏出牆。。。哈!
睇佢地嘅對話反而係個女嘅想離婚

無言

錯在你唔係王力宏. 

鍵盤翻頁
左右