• 瀏覽: 1,827
  • 回覆: 11
澳洲和日本周五(7日)將簽署《互惠准入協定》,以提高兩國聯合軍演和行動的頻率、規模和強度,並互派部隊到對方境內。這是繼與

噢人真係死性不改

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20220105/bkn-20220105120216356-0105_00952_001.html

淨係識做埋D小動作,夠薑就揮軍直接打入中國,又混底又怕死淨系識拍咸片比d痴肥國民打飛機

怎樣威脅呀,如果日澳唔侵犯中國領土,根本就相安無事,話之你乜嘢協議啦

RCEP又唔見佢地話有國安問題
不過無既日本我唔敢講
但澳洲現政府都差唔多係咁先

引用:
原帖由 win^_^ 於 2022-1-5 12:34 PM 發表
淨係識做埋D小動作,夠薑就揮軍直接打入中國,又混底又怕死淨系識拍咸片比d痴肥國民打飛機
以為你講緊中國唔敢打台灣添 美國軍機降落左咁多次,中國仲唔開戰

美國承認台灣國家地位未?

DKLM ,又製造中國軍事威脅論

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-1-5 12:40 PM 發表

以為你講緊中國唔敢打台灣添 美國軍機降落左咁多次,中國仲唔開戰
美柒軍機幾時降落過?
夠膽降落唔敢夠膽開戰甘柒既?真係同D黃殘一樣甘柒

引用:
原帖由 win^_^ 於 2022-1-5 02:12 PM 發表

美柒軍機幾時降落過?
夠膽降落唔敢夠膽開戰甘柒既?真係同D黃殘一樣甘柒
美國做咩要開戰?係中國一直話要武統應該中國開戰啦下話 不過中國都有自知之明,知道自己印度都打唔贏點打台灣

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-1-5 02:22 PM 發表

美國做咩要開戰?係中國一直話要武統應該中國開戰啦下話 不過中國都有自知之明,知道自己印度都打唔贏點打台灣
哦,唔敢打中國,打唔贏中國,就話無必要開戰,真係人柒無下限,不過黃殘都好有自知之明,知道唔夠中國打就全部調曬做嘴炮軍

你班人成日威脅中國先真

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-1-5 12:37 PM 發表
怎樣威脅呀,如果日澳唔侵犯中國領土,根本就相安無事,話之你乜嘢協議啦
佢地敢hi侵犯中國領土咩,未入到中南海日澳柒軍已經全部變灰啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]