• 瀏覽: 20,854
  • 回覆: 106
+2
引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-4 11:58 AM 發表

中環士丹利街投注站好似裝修緊
我 1個月前去仲封緊木版,未裝修前,唔知點解,這間投注站馬路出面長期有工程修路,所以 D人話動土會不利此投注站風水,所以,長期派大錢,D投注者好鍾意去博下運氣。

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2022-1-4 12:08 PM 發表
有時計番一期投注額約6000萬/20蚊=買左300萬條飛, 經過3期後共賣出1000萬條飛但都可以無人中到頭獎, 所以有時心念即使你dum 幾廿萬本買六合彩又如何, 你多得過6000萬投資額都無人中到
即係買多輸多 買一注都只係輸10蚊 有時見到啲中坑買成疊 見到都覺得佢哋on9

祝好運

引用:
原帖由 Jarjarlam 於 2022-1-4 11:28 AM 發表
忽發奇想…..如果在討論區集合一班人去大包圍,會唔會違反咗一些香港法律呢?
多人中就蝕

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-1-4 12:12 PM 發表

即係買多輸多 買一注都只係輸10蚊 有時見到啲中坑買成疊 見到都覺得佢哋on9
買馬
長期買一號或某number

相信都常有派彩
開心下

引用:
原帖由 ddcharles1977 於 2022-1-4 11:58 AM 發表

中環士丹利街投注站好似裝修緊
去西港城果間

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2022-1-4 12:09 PM 發表

所以六合彩冇乜引
四十年
大把人四個字都未中過
千份之一都係$640 返兩日工仲快過佢

我睇 D相書命例,命主原本做小巴司機,十幾年前有次去小解時,被仆頭黨仆穿頭,出院後成日嘔同反應慢咗,無得做司機,便轉職去做小巴站長,抄小巴出入站時間,多咗時間胡思亂想,便諗下六合彩方程式。司機之後因禍得福,話 D六合彩波波係腦海轉來轉去,咁樣幾年間,中咗 3次六合彩頭獎,之後用筆鉅款去買樓收租,不需再做了,但係食嘢依然嘔同長期頭痛要食止痛丸,一得一失。。。

引用:
原帖由 Jarjarlam 於 2022-1-4 11:28 AM 發表
忽發奇想…..如果在討論區集合一班人去大包圍,會唔會違反咗一些香港法律呢?
當冇違反
萬一中左點分?

引用:
原帖由 嘉茵 於 2022-1-4 12:22 PM 發表
我睇 D相書命例,命主原本做小巴司機,十幾年前有次去小解時,被仆頭黨仆穿頭,出院後成日嘔同反應慢咗,無得做司機,便轉職去做小巴站長,抄小巴出入站時間,多咗時間胡思亂想,便諗下六合彩方程式。司機之後因禍得福,話 D六合彩波波係腦海轉來轉去,咁樣幾年間,中咗 3次六合彩頭獎,之後用筆鉅款去買樓收租,不需再做了,但係食嘢依然嘔同長期頭痛要食止痛丸,一得一失。。。
我信賭博係邪門,有得亦會有失⋯⋯

引用:
原帖由 神行客 於 2022-1-4 12:35 PM 發表

當冇違反
萬一中左點分?
當然是均分喇,不過如果處理得唔好,中咗獎之後可能有要打官司😂😂

中左就即刻resign

買個希望

中獎號碼 壹三伍,242628😂

依個咁多位師兄食餐飯都一萬幾千,手上又多項物業收租。留返啲機會比人好wor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]