• 瀏覽: 3,272
  • 回覆: 44
+3
新冠疫情下貨運成本急升,香港麥當勞今日(1日)宣布,將於下周一(3日)凌晨4時起調整價格,全線餐廳及McCafé的單點產

老麥經常是「密密加」價。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220101/bkn-20220101000137883-0101_00822_001.html

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-1-1 11:01 AM 發表
新冠疫情下貨運成本急升,香港麥當勞今日(1日)宣布,將於下周一(3日)凌晨4時起調整價格,全線餐廳及McCafé的單點產

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220101/photo/bkn-20220101000137883-0101_00822_001_01b.jpg?20220101012722

:sm ...
$27餐仍然算抵

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 2022-1-21 08:38 AM 發表

$27餐仍然算抵
其實27蚊就食到美味有營又飽肚既漢堡包餐仲有咩好投訴?

記麥記俾顧客任坐 wifi 任用添

正常

但始終也是香港最大良心餐廳

最低消費廿幾蚊, 仍然好平, 
日日爆滿西裝友, 包括地產, 保險, 金融界, 
也有不少紋身友, 黃C也日日在入面爭位互毆

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-1-21 08:41 AM 發表

其實27蚊就食到美味有營又飽肚既漢堡包餐仲有咩好投訴?

記麥記俾顧客任坐 wifi 任用添
有個豬柳疍漢堡
有杯粟米
有杯咖啡

$27蚊咋喎。

一年都無食幾次M記無所謂啦

啲傳媒成日取巧,加2%之後仍然係全球最平麥當勞之一,最平廿幾蚊一個餐,仲想點?

引用:
原帖由 冗員七號 於 2022-1-21 08:45 AM 發表
最低消費廿幾蚊, 仍然好平, 
日日爆滿西裝友, 包括地產, 保險, 金融界, 
也有不少紋身友, 黃C也日日在入面爭位互毆
呢班係咪都係「前夫」?

有姜仔把持
加$1係食果種精神
唔駛縮骨算爆老X土囉

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-1-1 11:01 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220101/photo/bkn-20220101000137883-0101_00822_001_01b.jpg?20220101012722

:sm ...
唔係講請左mirror 做廣告後好好生意咩?仲加價?

2%俾咗羗逃,+5%都合理

啱晒黃狗吃!

引用:
原帖由 doggie888 於 2022-1-21 09:32 AM 發表

甴甴要多方供奉, 隨時連麥麥都食唔起啦!
食垃圾都27蚊, 自己煮都唔駛咁多.

引用:
原帖由 doggie888 於 2022-1-21 09:32 AM 發表

就是請左,所以加價

唔請可能減價

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]