• 瀏覽: 3,627
  • 回覆: 23
油麻地發生嚴重車禍,今日(31日)傍晚6時許,有途人廣東道及寧波街交界目擊一輛紅色小巴撞倒一名途人,並將他捲入車底,惟小巴司機疑未有及時發現

嘩~又一單車禍, 除夕當黑!

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/718 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-12-31 07:54 PM 發表
油麻地發生嚴重車禍,今日(31日)傍晚6時許,有途人廣東道及寧波街交界目擊一輛紅色小巴撞倒一名途人,並將他捲入車底,惟小巴司機疑未有及時發現

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211231/553669247125950464940175.jpeg/BrLVTlx73qDukUCwqZRVEHtFrADqRZVeqfb8v4P2_L8?v=w1280r16_9
睇唔到李克勤唱歌 過新的一年

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-12-31 07:59 PM 發表

睇唔到李克勤唱歌 過新的一年
兩死三傷!!!

油麻地拖到去深井?真係慘

痴根,咁都唔知,等同謀殺

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-12-31 08:07 PM 發表
痴根,咁都唔知,等同謀殺
小巴司機係咪take咗嘢?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-12-31 08:08 PM 發表

小巴司機係咪take咗嘢?
插左入車頭磨,令人心痛

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-12-31 08:11 PM 發表
唉,又一單,仲要係紅van……仆街,架van整返你都唔敢坐啦,仲要拖到去深井……痴能線!
紅Van司機係自僱人士, 搏走多兩轉卦!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-12-31 08:11 PM 發表
唉,又一單,仲要係紅van……仆街,架van整返你都唔敢坐啦,仲要拖到去深井……痴能線!
紅Van多賤友

CLS, 的人點揸車

拖住個人咁耐都唔知,咁大件野點樣拖到去深井,點行😮

死者係七旬翁;rip.....

恐怖車禍

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]