• 瀏覽: 6,597
  • 回覆: 20
印度沒能力偷學「飆風」技術 竟遷怒法國企業
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20211228004344-260417

三哥最大問題係心頭高但能力低。

附件

20211228004351.jpg(42.31 KB)

「山寨」都要講求能力。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-12-29 06:37 AM 發表
「山寨」都要講求能力。
可憐三哥連山寨既能力都無。

打鐵還須自身硬

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-29 06:47 AM 發表

唔好講山寨能力,宜家係攞正牌請法國佬教埋你整,都整唔到。

所以之前有天才話大陸睇到美國戰機嘅相就山寨咗人哋嘅飛機。其實都唔知係想踩大陸,定係讚大陸

仲話想山寨?連裝埋一齊都成問題

無法啦,「民主」國家都被自己養既反華能反向流腦,真以為中國進行咁快就係因為「抄」,以為「下等」既中國做到,高等「民主」國家都得

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-12-29 01:17 PM 發表
無法啦,「民主」國家都被自己養既反華能反向流腦,真以為中國進行咁快就係因為「抄」,以為「下等」既中國做到,高等「民主」國家都得
外國人的分析一直欠缺了一個最重要的因素-智商。他們不認智商低,這亦是鬼佬的硬傷死症。

身毒自己爛泥扶唔上壁,就懶人地。 

俄羅斯專家程經講過,給中國人站在10尺外看10分鐘就能做到89不離10,但印度人手把手教也學不會。

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2021-12-29 08:35 PM 發表
成架買回來就好,自產太麻煩了
印度話要做下一個中國。
要 Made in India 嘛。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-29 06:47 AM 發表

三哥只有圈$能力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]