• 瀏覽: 3,811
  • 回覆: 47
記協今晚舉行周年晚宴,在晚宴前夕,有網民突於社交平台,聲稱記協主席陳朗昇「瘋狂嫖妓」揼骨,如「明午(即今日)前不公開道歉,將發佈各區打炮視頻」。至今日下午,有專頁上載影片,指平安夜一名疑似陳朗昇的人急步跑入北角榮馳商廈,聲稱片中人向「骨場」內一名女子「問價」,然後展示該骨場內的照片及意淫宣傳語句,未見到之前聲稱公開的「打炮視頻」,片尾只表示「待續」。陳朗昇未有正面回應事件,只表示需要時間了解有關影片。

做漢奸都有生理須要架
睇開D啦。
陳朗昇~~任職《立場新聞》,對香港一事一物都甚感興趣,尤其是警察、足球。自認是幸運的 80 後,希望香港只會繼續美好。

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/9889965-記協周年晚宴前被傳嫖妓-陳朗昇需要時間了解

叫G無罪

如果我老婆話佢啲 friend 影到我去叫雞。
可吾可以答 : 需要時間了解下

文雅啲,人與人之間的連結啫

有同無, 自己唔清楚?
仲需要時間了解?

需要什麼時間

有就有

冇就冇

就算有關人屁事

生理需要?

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-12-28 10:36 PM 發表
需要什麼時間

有就有

冇就冇

就算有關人屁事
了解吓邊段時間有夢遊症, 自己唔記得叫過雞總之身不由已啦, 細佬騎劫大腦

好烏槽
同佢食飯會否生花柳?

有無自己唔知?

要什麼時間?

引用:
原帖由 ballking113 於 2021-12-28 10:45 PM 發表
有無自己唔知?

要什麼時間?
可能要時間疏通証人

陳朗昇
任職《立場新聞》,對香港一事一物都甚感興趣,尤其是警察、足球。自認是幸運的 80 後,希望香港只會繼續美好。

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2021-12-28 10:34 PM 發表
有同無, 自己唔清楚?
仲需要時間了解?
需要了解對方掌握幾多資料然後再決定係咪否認

全世界男人都身懷攻擊性武器喇, 有乜奇啫, 兼且做得妓脅煮直梗係要時刻關懷妓者生活狀況, 身體夠唔夠fit喇.

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-12-28 10:50 PM 發表
陳朗昇
任職《立場新聞》,對香港一事一物都甚感興趣,尤其是警察、足球。自認是幸運的 80 後,希望香港只會繼續美好。
一事一物 定係 一樓一鳳 打錯字

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]