• 瀏覽: 16,706
  • 回覆: 140
前年10月九龍塘港鐵站2部入閘機疑遭人投擲汽油彈縱火破壞,4名男子被控串謀意圖危害生命而縱火罪。33歲技術員今於區域法院被裁定罪名不成
40歲地盤工人則被裁定罪成,連同早前已認罪的26歲送貨員及30歲Party Room店主,3人被判入獄50至54個月

又多三隻曱甴黑暴落鑊罪成,
執返幾轆精彩的人生恭喜晒!

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1792861/即時-港聞-地盤工九龍塘站投擲汽油彈縱火罪成-與同案兩被告判囚50至54月

三隻🍏🍎爛果轉舔🐶= 空櫈 🐷桐 古🐈爐 🐴🐯團 简体🐑 🦐眼 畸畸🐶  呆網🐶 阿柒 德閑 日本犬 im96  韓勿 肥灰 小邱 臣箭 淫僧 野袋 糟lo 巧棋 老花  S易 t柒9 m13 🍆袋 新☎️ 天欖荊 K方
爽,又兩隻曱甴

今日咁多好消息嘅
又有三隻曱甴落鑊,可以入去享受精彩人生

年年有今日

引用:
原帖由 moyy 於 2021-12-28 01:54 PM 發表
前年10月九龍塘港鐵站2部入閘機疑遭人投擲汽油彈縱火破壞,4名男子被控串謀意圖危害生命而縱火罪。33歲技術員今於區域法院被裁定罪名不成
40歲地盤工人則被裁定罪成,連同早前已認罪的26歲送貨員及30歲Party Room店主,3人被判入獄50至54個月

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/92dd5a5d0399c71d35bcf6236c86c756/stheadline/inewsmedia/20211228/share_2021122813420096368.png ...
呢個正一死曱甴 等我九龍塘地鐵站 兜路行幾個月

引用:
原帖由 moyy 於 2021-12-28 01:54 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/92dd5a5d0399c71d35bcf6236c86c756/stheadline/inewsmedia/20211228/share_2021122813420096368.png ...
放生一隻接送曱甴.....

恭喜佢哋,成功做到違法達義。但唔係多謝佢哋。

唔好以為坐就可以,賠償番地鐵嘅損失

引用:
原帖由 man6523828 於 2021-12-28 01:58 PM 發表

呢個正一死曱甴 等我九龍塘地鐵站 兜路行幾個月
不只你, 我公司同事一樣`

引用:
原帖由 希夷 於 2021-12-28 01:57 PM 發表
年年有今日
勇武手足無暴動工開時,係做地盤做送貨同開私竇架!

再次確定攪榮肛夾命嘅,都係為左錢為免費女為免費大麻同免費性派對!!

黃畜慘慘豬啦,抵死

Duplicated, delete

若然係有可觀報酬去做既話,人為財死為錢賣命,我覺得無問題的,如唔係既話就真係極之on9,只可講句真係抵撚死

引用:
原帖由 朋友號02 於 2021-12-28 02:15 PM 發表

DKLM 每隻賠唔夠一皮, 連D跳閘甴車費都未夠賠
就係要班傻七黃撚睇

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]