• 瀏覽: 6,957
  • 回覆: 18
 普京說,北約如今逼得俄羅斯無處可退。

綜合俄羅斯RuBaltic網站、俄新社等媒體26日報導,俄羅斯總統普京在俄羅斯一檔節目中接受采訪時談及俄羅斯與北約關係中的“紅線”和安全問題。普京說,北約如今逼得俄羅斯無處可退........

全文︰https://mil.news.sina.com.cn/2021-12-27/doc-ikyamrmz1431351.shtml

怪不得烏克蘭雖然並不富庶,但俄羅斯非要將之拿下不可,原來由烏國發射導彈,數分鐘內就可以到達莫斯科。

向曱甴求饒係冇用嘅,係時候考慮古巴部署核彈。

引用:
原帖由 maoleitau 於 2021-12-28 03:32 PM 發表

其實穿過北極圈送幾粒核彈比Washington同New York真係好方便, 駛乜勞師動眾運物資去夏灣拿
都係果句, 俄羅斯都無了, 還要地球幹嗎?

打啦,快找一個開戰藉口,激發國民拼死一戰,唔打就滅亡…………然後沖呀,殺呀。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-12-27 02:40 PM 發表
 普京說,北約如今逼得俄羅斯無處可退。

綜合俄羅斯RuBaltic網站、俄新社等媒體26日報導,俄羅斯總統普京在俄羅斯一檔節目中接受采訪時談及俄羅斯與北約關係中的“紅線”和安全問題。普京說,北約如今逼得俄羅斯無處可退........

全文︰https://mil.news.sina.com.cn/2021-12-27/doc-ikyamrmz1431351.shtml

怪不得 ...
中國小弟仲唔上,最少係台海拖著老美先

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-12-28 09:30 PM 發表

中國小弟仲唔上,最少係台海拖著老美先
俄佬係咁叻既話就唔使四分五裂啦。日日喊打喊殺有咩用,又收復唔返蘇聯出來,宜家成個俄羅斯GPD仲低過一個廣東省。大陸宜家在聯合國一呼百應,有財有勢才是大爺。

咁真係要收污國 合情合理

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-12-29 12:14 PM 發表

俄佬係咁叻既話就唔使四分五裂啦。日日喊打喊殺有咩用,又收復唔返蘇聯出來,宜家成個俄羅斯GPD仲低過一個廣東省。大陸宜家在聯合國一呼百應,有財有勢才是大爺。
割俾俄熊大哥GA土地收番未呀,咁多DA

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-12-29 11:10 PM 發表

割俾俄熊大哥GA土地收番未呀,咁多DA
現在唔夠講,就數遠古歷史?算九數啦你。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-12-29 11:14 PM 發表

現在唔夠講,就數遠古歷史?算九數啦你。
小弟邊敢同大佬收番土地先得嫁邊個先係大佬好明顯啦@普陀山

沙俄和蘇聯割占中國領土列表 - 維基百科,自由的百科全書 (wikipedia.org)

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-12-29 11:17 PM 發表

小弟邊敢同大佬收番土地先得嫁邊個先係大佬好明顯啦@普陀山

沙俄和蘇聯割占中國領土列表 - 維基百科,自由的百科全書 (wikipedia.org)
傻仔,收皮啦你,俄羅斯有咩及得上大陸呀。白痴仔

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-12-29 11:18 PM 發表

傻仔,收皮啦你,俄羅斯有咩及得上大陸呀。白痴仔
睇國際地位就知,傻GA都知你中國奴才國只為俄熊大哥生產,要定時交貴價石油天然氣保護費,邊有人當你中國係大哥呀,米傻啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-12-29 11:21 PM 發表

睇國際地位就知,傻GA都知你中國奴才國只為俄熊大哥生產,要定時交貴價石油天然氣保護費,邊有人當你中國係大哥呀,米傻啦
乖乖地交保護費就放過你唔係就捏你蛋蛋
https://read01.com/go35x2.html

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]