• 瀏覽: 7,735
  • 回覆: 100
+4
唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
中國占全球銷售4成 的英特爾

已經跪了!

全球採購 中國制造占70%的沃爾瑪

係要自殺咩??

14億人全退會沃爾瑪啦,快入會對家超巿啦~

新疆農業,嚇怕老尾!

新疆富士蘋菓,西梅,提子!甜到想咳!

Walmart 唔賣,真係幫對家!

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-12-25 09:10 PM 發表

住過大陸未?Walmart買嘢又平又靚
睇嚟是你未住過就真,Walmart喺國內係最貴的超巿之一~

趕佢走

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-12-25 09:09 PM 發表
良心商家就有責任去下架新疆血汗產品
即是如果你主人的美企不下架就無良心

又睇下有幾多間

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-12-25 09:12 PM 發表

睇嚟是你未住過就真,Walmart喺國內係最貴的超巿之一~
D反中狗奴才,又點知大陸D野

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-12-25 09:09 PM 發表
良心商家就有責任去下架新疆血汗產品
見到你,次次最後衰咗就潛水,半句都唔再回,今次應該都唔會例外

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-12-25 09:14 PM 發表

Walmart超市幾時都係最平,品質又穩定
大陸還有佢嘅會員制超市Sam's Club,價錢低貨又靚又大份
點都好啦,呢間超巿同中國人過唔去,即係唔想做中國人生意,咁=放棄中國市場,轉會好合理~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]