• 瀏覽: 8,583
  • 回覆: 23
新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情持續在英國燃燒,當地在12月22日新增106,122宗確診個案,是疫情爆發以前,首次錄得單日10萬宗以上病例。英國廣播

一日十萬宗,唔知係英國既 BNO 移民有無後悔呢?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/715605/新冠肺炎-英國單日確診首破10萬-世衛警告歐洲確診人數或急增

努力傳去美國啦。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-23 04:49 AM 發表
努力傳去美國啦。
可能早已在美國爆發。

認真討論, 英國既如意算盤是否真的如最初心意, 先讓全國人民染晒肺菌, 就全球人民可以有抗體, 即只要挨過這一關英國便贏了??

升升升

與病毒共存跟本就係on9 , 一開始唔係西方既民主自由既思想先會控制唔到, 全世界一開始好似中國咁做半年一早清零

等睇金毛逼用更嚴格管制

中多D曱甴
唔該

十幻太少

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-12-23 06:14 AM 發表
認真討論, 英國既如意算盤是否真的如最初心意, 先讓全國人民染晒肺菌, 就全球人民可以有抗體, 即只要挨過這一關英國便贏了??
捱過這關
還有下一關變種

慢慢捱

英超仲唔停

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-12-23 04:49 AM 發表
努力傳去美國啦。
老美爆緊

BNOers 仍須努力.

好呀!
自由,民主
BNOers 致愛

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-12-23 06:34 AM 發表
與病毒共存跟本就係on9 , 一開始唔係西方既民主自由既思想先會控制唔到, 全世界一開始好似中國咁做半年一早清零
不要再用“民主自由”來描述西方,西方騎劫了這個美好的詞彙,西方根本不配。
“錢主自我”才是西方的本相。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-23 01:59 AM 發表
新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情持續在英國燃燒,當地在12月22日新增106,122宗確診個案,是疫情爆發以前,首次錄得單日10萬宗以上病例。英國廣播

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211223/550481477335257088463710.jpeg/iHLApGlvCB6rgA1TPgK4WmPLboZ1jP6uymKTgspik4I?v=w1280r16_9
條路自己揀, 仆街唔好喊, 返黎香港就對唔住自己仔女及祖宗被問候....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]