• 瀏覽: 4,491
  • 回覆: 54
+2
第一屆經「完善」後的立法會選舉結果出爐,民建聯 10 區候選人全取 10 席,加起來得票更超過有效票總數一半(...

記得佢最靚仔就得啦。
我都唔知英女皇乜名,香討BN奴可唔可以話我知?

Elizabeth Alexandra Mary Windsor

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/politics/立法會爭位鄭泳舜到深水埗謝票-支持者姓鄭唔記得佢咩名

又係臘腸,腦殘先會信佢嘅報導

鄭泳舜做得唔錯

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-12-20 11:57 PM 發表
鄭泳舜做得唔錯
好靚仔

我都唔記得搣屎潘真名叫乜

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-12-21 12:06 AM 發表
潘金蓮

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2021-12-21 12:06 AM 發表
我只知佢係電子妓女
劉太
電子馬伕劉家衡個老婆

附件

unnamed (6).jpg(36.35 KB)

unnamed (6).jpg

引用:
原帖由 金麗星女惡人 於 2021-12-21 12:22 AM 發表

潘金蓮
潘書韻大學讀香港中文大學中文系,三級榮譽畢業。阿爸阿媽都係大陸人,都係做教師,阿爸叫潘詩旭。佢細個嗰陣因為阿爸阿媽離異,由嫲嫲湊大,所以好自卑,小學試過自殺,但最後無事

我每個月都悼念梁烈士同周烈士,但我唔記得佢地咩名

投左楊文廣, 因知鄭泳舜贏硬, 唔想馮檢基執死雞.

我直情唔記得我嗰區三個候選人姓乜名乜,總之唔選黃人就啱嘞!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-12-21 12:49 AM 發表

係梁文廣,人地記得個性,唔記得個名,師兄你就記得人地個名,唔記得人地個性,九西選民真特別
THX, 記錯左楊宗保個仔.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-12-21 12:49 AM 發表

係梁文廣,人地記得個性,唔記得個名,師兄你就記得人地個名,唔記得人地個性,九西選民真特別
潛意識淫念
性性性

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]