• 瀏覽: 39,787
  • 回覆: 392
  • 追帖: 1
+7
立法會換屆選舉昨(19日)晚10時半截止投票,相隔近5小時,選舉管理委員會主席馮驊於今(20日)凌晨會見傳媒時交代,由昨

畜生曱甴暴徙大移民
留下來的曱甴只有幾隻無人比票
事實證明早期的曱甴畜生排隊阻塞投票是仆街行為
今天正常發揮安心投票和關愛排隊是鏟除曱甴畜生的方法

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20211220/bkn-20211220032818470-1220_00822_001.html

區議會選舉,黃人好踴躍投票架

曱甴走既走,杯葛既杯葛,就算支持建制唔係人人去到投票,好似董生因病就投唔到,咁既大環境下都咁勁易就有30%,成績唔錯我收貨

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-12-20 07:05 AM 發表
巴菲特名言:『海水退潮就知道誰沒穿褲子游泳。』
"After all, you only find out who is swimming naked when the tide goes out."
係啊,曱甴以為暴動無後果,結果慘敗遠走他鄉,唔止無褲,連投票權都無

見到班叛國賊失敗告終,令人心情無比舒暢。

若以犯民6建制4比例,
今次直選投票率只係少咗D黃色垃圾啫,
2016年都只係得58%人去投票

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-12-20 07:18 AM 發表
若以犯民6建制4比例,
今次直選投票率只係少咗D黃色垃圾啫,
2016年都只係得58%人去投票
係,所以話30%真係『成績唔錯我收貨』

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-12-20 07:05 AM 發表
巴菲特名言:『海水退潮就知道誰沒穿褲子游泳。』
"After all, you only find out who is swimming naked when the tide goes out."
黃絲學人講名言🤭🤭🤭
呢句名言黃人有冇聽過,「我並不同意你的觀點,但是我誓死捍衛你說話的權利] 。再對比下黃畜的所作所為,🙈🙈🙈

硬推幾隻老鴿出來選,曱甴又點會支持!
全靠曱甴自私,踢走假民主黨。

死黃畜曱甴🪳今日全失蹤,死L曬心涼暢快

我這區,九龍東:147649有效票

1.鄧家彪(工聯會)        65036
2.顏汶羽(民建聯)        64275
3.陳進雄(民主思路)    2787(2.03%)
4.胡健華(報稱獨主)    2870(2.09%)
5.李嘉欣(報稱獨立)    12049

立法會地方直選,選票少於3%充公保證金
3 - 4 單Q,兩人要被充公保證金,每位五萬!

今天天氣有點冷,晨早起來,真係心都涼埋。

而家咪仲好,議會入面全部都係正面聲音,唔會有異見。
開會都特別爽手

犯民真係硬膠

咁L多唔玩,同阿爺玩政治曬冷

而家玩L死自己

引用:
原帖由 Sunny20@8 於 2021-12-20 07:39 AM 發表
而家咪仲好,議會入面全部都係正面聲音,唔會有異見。
開會都特別爽手
可以辯論,但冇掟杯,拉布,叫囂係好事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]