• 瀏覽: 6,381
  • 回覆: 68
+3
日本前首相安倍晉三周二(14日)再次批評中國大陸這樣龐大的經濟體,如一味追求軍事冒險,保守地說是自殺之舉。日媒分析認為,

倭寇前首相收了台灣綠蛙錢, 係度亂吠幫蔡腫桶壯膽

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20211214/bkn-20211214151853521-1214_00952_001.html

準備打仗,唔整軍備唔通整冷氣機?各國都係咁架啦~有咩出奇?

軍費都係美國1/5姐
安倍唔去陪傻侵打golf扮狗碌地沙

梗係唔係自殺啦,大把人陪葬。若果中美大戰,俄羅斯又一齊玩,係全地球毀滅。蘿白頭,難度你仲有命嗎?日本完全被中俄摧毀。🙃

日寇嫌命長.

就算中國自殺,日本仔肯定陪葬。

自信的甲級戰犯後代. 🙄

一見疫情就辭職唔做首相的廢物.

又做戲

全東南亞最鍾意軍事冒險既就係日本,否則唔會年年去拜戰犯。

這些右翼日本狗,一方面認為自己非常強大,另一方面卻又是美狗養的最無反抗力、最無骨氣的狗,如果唔係無恥,就係精神分裂!

佢果3支箭就真係自殺啦....
冇料到要落台 

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-12-15 08:09 AM 發表
日本前首相安倍晉三周二(14日)再次批評中國大陸這樣龐大的經濟體,如一味追求軍事冒險,保守地說是自殺之舉。日媒分析認為,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20211214/photo/bkn-20211214151853521-1214_00952_001_01b.jpg?20211214215449

倭寇前首相收了台灣綠蛙錢, 係度亂吠幫蔡腫桶壯膽

新 ...
秋田犬驚中國打呆蛙時順手滅埋日本,所以不斷在吠叫。

冒佢老母,當年中國就係積弱,先俾你條日寇侵華,你呢啲人渣亡我國心不死,梗係唔想中國軍事強大。
又小人之心,當年你地點殘殺中國人,而家怕人強大報復,正一小人。

不要對鄰國挑釁和窮追猛打,因為這會損害自身利益。

唔知以為佢講緊主人尾國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]