• 瀏覽: 3,320
  • 回覆: 40
受疫情影響無法出外旅行,不少港人會選擇露營親親大自然。有網民於facebook發文指,發現蒲台島沙灘有大量露營垃圾,包括帳幕及食物殘渣

香港最南蒲台島都成為「性地」? 因有 UNDER 都徐埋。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1787202/即時-港聞-Juicy叮-蒲台島現露營垃圾堆-帳幕睡袋內褲遭亂棄沙灘

要港人有公德心咪即係緣木求魚

一碌木無魚你釣,唔係碌木既錯,而係你對碌木有不切實際既幻想

對港人缺德既行為大家包容下咪算囉

本土港人有獅子山精神....................................病

dllm。。。呢班自私撚

仆街香港人

好心垃圾自己帶走啦,平時又話自己幾高質,唔係又想話係大陸人留低掛

黃絲真不該

引用:
原帖由 勞動人民代表 於 2021-12-13 08:37 PM 發表
好心垃圾自己帶走啦,平時又話自己幾高質,唔係又想話係大陸人留低掛
港人話交左稅,所以掉到通山垃圾都係合理,因為政府有責任為佢地清理,港人就係咁既質素,包容下,無謂緣木求魚

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-12-13 08:28 PM 發表
受疫情影響無法出外旅行,不少港人會選擇露營親親大自然。有網民於facebook發文指,發現蒲台島沙灘有大量露營垃圾,包括帳幕及食物殘渣

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/d75afc37912956c2531ccd9b53aaf33e/stheadline/inewsmedia/20211213/share_2021121316471361617.jpg
刁, 高質港人行為。

黃畜:唔通係大陸人偷渡落黎

引用:
原帖由 勞動人民代表 於 2021-12-13 08:37 PM 發表
高尚港人話大陸人專登偷渡嚟丟垃圾嫁禍香港人嘅香港人好高尚架……

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-12-13 08:28 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/d75afc37912956c2531ccd9b53aaf33e/stheadline/inewsmedia/20211213/share_2021121316471361617.jpg
成地黑暴都成咗used Domdom啦,高汁腥港人喎,宜家BNO , 柒出國際咁話

東謊就黎會出獨家秘聞, 話佢地妓者響蒲台島守候, 發現有好多大陸人組團搭大飛去果度旅行露營.

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-12-13 10:41 PM 發表

高尚港人話大陸人專登偷渡嚟丟垃圾嫁禍香港人嘅香港人好高尚架……
娥姐話疫情期間有50萬人落黎的🥺
你無睇新聞咩?

大家已經融合,周街煲東瓜。
這不是假象喔

呢劑砌5到大陸人做

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]