• 瀏覽: 6,707
  • 回覆: 15
+2
軍事技術領域不斷被中國和俄羅斯追趕、超越,美國國會急得發瘋,竟把主意打到了外星人身上。再過些日子,國會就將立法,對UFO展開史無前例的全面調查,理由是不明飛行物可能蘊含了人類所沒有的超前航空技術。這一提案同時得到了民主、共和兩黨的支持:哪怕只有1%的可能性,也不應當放棄。

丟,哪有什么外星人?
就是要明偷或者搶中俄的先進技術, 
偷了之后,說是從外星人處得到,就不算偷 

羅茲威爾那幾件外星人, 睇怕咁多十年, 都俾美國榨乾榨淨吧, 仲要打佢地主意??好冇人性囉

叫香港的CIA穿返件制服實際D

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-12-12 01:45 AM 發表
軍事技術領域不斷被中國和俄羅斯追趕、超越,美國國會急得發瘋,竟把主意打到了外星人身上。再過些日子,國會就將立法,對UFO展開史無前例的全面調查,理由是不明飛行物可能蘊含了人類所沒有的超前航空技術。這一提案同時得到了民主、共和兩黨的支持:哪怕只有1%的可能性,也不應當放棄。

https://wx4.sinaimg.cn/mw2000/6232a59agy1gxa2aq2p33j20qo12swhi.jpg
向外星人求救

上一代講1萬次既大話本來想騙其他國家,點知連自已人都信埋

最強武器唔係黃屍既口炮咩?  黃屍用口就可以令中國崩潰或在崩潰既路上

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-12-12 01:45 AM 發表

https://wx4.sinaimg.cn/mw2000/6232a59agy1gxa2aq2p33j20qo12swhi.jpg
尼幾年發覺西方國家及所謂民主國家好鐘意做假講大話
工次世界大戰後,美國科技一枝獨秀,但有無人懷疑過美國先進武器既參數係唔係真係真先?
事實上滲水都無知道啦

就如30年前既日本好多鋼鐵既參數都做假,但十幾年前都無人敢或技術去challenge日本既參數
現在開始爆出來,因為中國及其他國家追上來,美日有問題既野再隱瞞唔到

已經痴x咗線

組建個復仇者聯盟咪打遍全宇宙無敵手囉

引用:
原帖由 cwm001 於 2021-12-13 11:26 AM 發表
組建個復仇者聯盟咪打遍全宇宙無敵手囉
似整尾角義和團多d。

外星人可能, 亦都有幫中國.

我信有外星人,但外星人點解要幫你美國一統天下先?即係你美國會唔會為左香港啲曱甴去消滅其地區曱甴,幫香港曱甴一統曱甴天下先!

計劃可能係咁:

攻入道西基地,經果條地下隧道直打入外星人老巢,捉左佢大佬d仔女,好似對孟小姐咁,嘿嘿!睇你屈唔屈服?就唔信你外星人好似中國人咁硬淨。

或者好似對三叔,苔積電咁,要你幾十日內交出科技,否則有好多方法要你屈服。嘿嘿!

係唔係好美式呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]