• 瀏覽: 9,153
  • 回覆: 75
法國和希臘9月達成軍售初步協議後,美國務院12月10日批准向希臘出售4艘艦艇,令法國再次面臨「挑戰」。法方則回應指,已經與希臘方面簽約。法國傳

美帝:擺明搶你生意又如何?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/711296/又搶法國生意-美國批准向希臘出售軍艦

最好法畜同美狗鬼打鬼死L晒就最好!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-12 01:31 AM 發表
法國和希臘9月達成軍售初步協議後,美國務院12月10日批准向希臘出售4艘艦艇,令法國再次面臨「挑戰」。法方則回應指,已經與希臘方面簽約。法國傳

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211211/546445954627145728916254.jpeg/hhSYVMVEzqWWLuHSgW67L90Kg5rNBd9bg4Uy3IOFMtw?v=w1280r16_9
美國真係好窮,軍工工人一定係面臨無工開。

引用:
原帖由 史太夫 於 2021-12-12 01:35 AM 發表
法國佬好難抵擋美帝。
歐盟又唔齊心。

老尾食過返尋味

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-12-12 01:39 AM 發表

美國軍火商,至少無晒去阿富汗既訂單。
台灣又窮,就算只能天價買舊軍備,都賺唔到好多。

引用:
原帖由 天使長米迦勒 於 2021-12-12 01:55 AM 發表
老尾食過返尋味
老帝做全球最大軍火出口國,賺左好多十年架啦。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-12 01:55 AM 發表

法國佬好難抵擋美帝。
歐盟又唔齊心。
白皮豬呢啲低等生物自古以來都係鬼打鬼,唔駛擔心呢班仆街,佢哋一定會自我毀滅。

引用:
原帖由 史太夫 於 2021-12-12 01:35 AM 發表
你真當美國是豬嗎.......!!

12月3日,法國與阿拉伯聯合大公國
達成一項總額達170億歐元的武器供應合同..........!!

尾賊先搶潛水艇,再搶F35,再搶軍艦。
法棍果然真小弟。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-12-12 02:28 AM 發表

你真當美國是豬嗎.......!!

12月3日,法國與阿拉伯聯合大公國
達成一項總額達170億歐元的武器供應合同..........!!
大家多賣點武器!!

準備第三次!!!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-12 01:31 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211211/546445954627145728916254.jpeg/hhSYVMVEzqWWLuHSgW67L90Kg5rNBd9bg4Uy3IOFMtw?v=w1280r16_9
一巴巴咁車埋去

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-12-12 01:39 AM 發表

解決方法:
打內戰

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-12-12 02:44 AM 發表

解決方法:
打內戰

美國 解體成51國!!

希臘買軍艦, 仲無謂過台灣買一堆武器.
用唔著時等過期, 用得著時又唔夠力.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]