• 瀏覽: 12,557
  • 回覆: 107
+2
俄烏局勢日益緊張,俄羅斯周四(9日)指控烏克蘭在東部前線部署重型火炮,並派軍艦到克赤海峽,普京直指烏東當巴斯的情況如同種

俄羅斯與烏克蘭的氣氛越來越緊張了,美國就繼續坐定定睇戲兼賣武器,烏克蘭政府還天真地認為美國或歐盟會幫手抵擋俄軍嗎!?最後還不是要自求多福。

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intne ... 1210_00992_001.html

美國話烏克蘭你有你死我有我返屋企…但記得買武器

期待普大帝出兵

阿爺準備武統

烏克蘭若不克制,戰爭就打得成。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 02:41 PM 發表
烏克蘭好像完全不怕俄羅斯。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-12-10 02:44 PM 發表

當然唔怕,最多咪投降
舔開美話得事嗰啲最多咪攞埋啲錢過美國生活
睇阿富汗已經知啦!
唔打點走?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2021-12-10 02:44 PM 發表

錯,係個總統唔怕, 因為.....上場打仗死果個又唔係佢,著數佢又拿哂,點解要怕,就算輸左,最多咪流亡,依然係食得好,住得好,人民死哂,關佢咩事🤭🤭

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-10 02:41 PM 發表
普京唔會比機會你

證明了誰是惡人先告狀

鬼打鬼死L晒就最好!期待死鬼白皮豬害蟲滅絕!

睇死北極熊簽左奧運停戰書,挑你機又如何
呢種玩命既方法,好易引火自焚

烏克蘭美女大平賣了

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-12-11 08:47 AM 發表
烏克蘭美女大平賣了
已經好平

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-12-11 08:45 AM 發表
如果烏克蘭敢郁手,好快變成俄羅斯一個州,烏克蘭160萬平方公里平原重回俄羅斯懷抱,三條天然氣管線全部由普京話事。
而且,烏克蘭軍隊對住俄軍大家都係斯拉夫族,戰意有幾多?
只求統一,復興蘇聯。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]