• 瀏覽: 2,462
  • 回覆: 16
+2
美國總統拜登周四及周五(9及10日)主持召開「金球民主峰會」視像會議,台灣也在受邀名單之中,將由駐美代表蕭美琴...

亞媽,我好亂呀。
台灣省乜唔係一人一票咩?
"民主"乜唔係單單指選舉制度咩?

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/international/台灣獲邀參與民主峰會-馬英九炮轟蔡英文破壞民主-指台灣趨近不自由民主

參考電影黑社會,佢地都系投票既,算唔算民主?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-12-9 10:49 PM 發表
你指美國呀
世界黑社會大佬

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-12-9 10:46 PM 發表
美國總統拜登周四及周五(9及10日)主持召開「金球民主峰會」視像會議,台灣也在受邀名單之中,將由駐美代表蕭美琴...

https://assets.thestandnews.com/media/resized/1200x630,cover/photos/TW-01.png

亞媽,我好亂呀。
台灣省乜唔係一人一票咩?
"民主"乜唔係單單指選舉制度咩?

新聞來源連結:
https://www.thestandnews.com/international/台灣獲邀參與民主峰會-馬英九炮轟蔡英文破壞民主-指台灣趨近不自由民主
馬英九真大膽,小心被菜菜子㓕口

電視台被蔡英文抹殺..........對網上的討論網站也想封鎖........唉...!!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-12-9 10:49 PM 發表
民進黨是台灣本土黑社會支持成立的........你說呢....!!

菜菜靠網軍抹黑打壓異己,對反對者滅聲,仍係靠吃香港血饅頭連任

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-12-9 11:51 PM 發表
但係蔡英文係台灣人一人一票選出嚟!
一人一票 選金主!!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-10 12:11 AM 發表
菜菜靠網軍抹黑打壓異己,對反對者滅聲,仍係靠吃香港血饅頭連任
你太單純........空心菜也運用權力幫助毒犯洗黑錢.......!!
並且利用職權把台灣年青人騙去柬埔寨及老撾......迫做電騙.....否則活活虐待致死...!!

所以電騙犯送去台灣之後.......空心菜即時無罪釋放.......神奇不神奇..!!
台灣年青人好色全宇宙都知道........唉......!!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-12-9 23:51 發表
但係蔡英文係台灣人一人一票選出嚟!
這就証明選票係智障遊戲

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-12-10 12:04 AM 發表

民進黨是台灣本土黑社會支持成立的........你說呢....!!
香港黑社會本身就係國民黨餘孽
南洋販毒集團又係國民黨餘孽,直情有美國CIA包養。

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-12-10 12:22 AM 發表

這就証明選票係智障遊戲
"民主選舉制度"係"幕後金權政治"遮醜布。

台灣打壓支持兩岸統一既聲音,呢D政府又有幾民主呢?

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-12-10 01:14 AM 發表

香港黑社會本身就係國民黨餘孽
南洋販毒集團又係國民黨餘孽,直情有美國CIA包養。
可悲的台灣.......一直在選黑社會..........唉....!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]