• 瀏覽: 5,593
  • 回覆: 44
+4
新疆維吾爾自治區今日(8日)在烏魯木齊市舉辦第七場「勞動創造美好生活」座談會。與會8位新疆新聞界代表用親身經歷講述新疆各族群眾勞動就業故事,以及新疆勞動就業保障政策和成就,回擊美西方反華勢力炮製的新疆存在「強迫勞動」的謊言謬論。

特別以老尾為首的政客不時抺黑新疆問題,其實好多外國旅客實地體驗新疆人真實生活

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202112/08/AP61b0c83be4b07b4059d6fe8d.html

慎思守法 遠離暴行
萬般帶不走 唯有業隨身
老英照作

新疆 喺邊佢哋都未必知!

美狗只會不停抺黑中國.

引用:
原帖由 f1kon 於 2021-12-9 09:26 AM 發表
新疆 喺邊佢哋都未必知!
西方政客跟老尾照講,好多外國旅客親身到新疆

美國就有強迫勞動

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-9 09:22 AM 發表
新疆維吾爾自治區今日(8日)在烏魯木齊市舉辦第七場「勞動創造美好生活」座談會。與會8位新疆新聞界代表用親身經歷講述新疆各族群眾勞動就業故事,以及新疆勞動就業保障政策和成就,回擊美西方反華勢力炮製的新疆存在「強迫勞動」的謊言謬論。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202112/08/61b0c801e4b05b0b57cb53cb1.jpg
根本中國人就係被強迫勞動,尾各淫唔洗做有錢派,中國人唔做真係無飯食,辛苦做完產品被 壓價之餘還要無理被制裁,中國人難啊🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-12-9 09:46 AM 發表

根本中國人就係被強迫勞動,尾各淫唔洗做有錢派,中國人唔做真係無飯食,辛苦做完產品被 壓價之餘還要無理被制裁,中國人難啊🤔🤔
係呀!香港每日幾十萬人強迫勞動要返工養家供樓

其實美國強迫勞動和種族滅絕有沒有實質證據,如果真的有,點解不夠膽公開?剩係講無用。

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-9 09:48 AM 發表

係呀!香港每日幾十萬人強迫勞動要返工養家供樓
佢地自由印錢梗係 輕鬆啦🤔🤔

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-12-9 09:51 AM 發表
其實美國強迫勞動和種族滅絕有沒有實質證據,如果真的有,點解不夠膽公開?剩係講無用。
要證據嘛,易啦,喺褲袋拎包洗衣粉出嚟………佢滷味有乜無恥嘢做唔出手講唔出口!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-12-9 09:22 AM 發表

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202112/08/61b0c801e4b05b0b57cb53cb1.jpg
同意
老尾是這樣,上一起書店事件,多位事主也親身在視頻親證是自願偷渡向黨機關投案自首,他們還要繼續抹黑
最近彭帥也在視頻親證沒有被侵犯,但老尾仍在借題髮揮,太可惡

引用:
原帖由 silverseven 於 2021-12-9 09:23 AM 發表
老英照作
老尾照作

冇用㗎,抹黑係唔使證據嘅。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]