• 瀏覽: 26,669
  • 回覆: 181
+7
引用:
原帖由 好慘呀 於 2021-12-9 07:02 AM 發表
其實美,加不派人參加冬奧先係抵制冬奧,現說用外交抵制,好像幼稚園玩遊戲。
老實說句,中國都不希望美,加D人去,兩個國家都暴病毒到七彩。
根本就自high.....冇派人去咁班運動員有咩事搵邊個協助

Who fxxking care!

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-12-9 06:42 AM 發表
加拿大總理杜魯多周三(8日)宣布,加國會跟隨盟友步伐,外交抵制2022年北京冬季奧運會,以表達對中國人權的關注。杜魯多在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211209/photo/bkn-20211209023012021-1209_00992_001_01b.jpg?20211209031152

屎眼聯盟果然係老美的痔瘡組織, 老美做乜, 牠們跟著 ...
加拿大係美國嘅一個州

又自嗨

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-12-9 06:42 AM 發表
加拿大總理杜魯多周三(8日)宣布,加國會跟隨盟友步伐,外交抵制2022年北京冬季奧運會,以表達對中國人權的關注。杜魯多在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211209/photo/bkn-20211209023012021-1209_00992_001_01b.jpg?20211209031152

屎眼聯盟果然係老美的痔瘡組織, 老美做乜, 牠們跟著 ...
其實奧運都係外國野,有本事唔好申辦

引用:
原帖由 pton99 於 2021-12-9 07:18 AM 發表

加拿大掘出一大堆少數民族的屍體,仲有資格講人權🤣🤣🤣🤣buttshit la
算啦,d西人面皮厚😜😜

一班小學雞

引用:
原帖由 法拉利 於 2021-12-9 06:48 AM 發表
成班契弟跟住個無L用又霸權既老美,日唱夜唱中國,街市八婆都有性格過佢地
最搞笑既係拜登來中國乞到錢, 又唔會分俾佢地, 美國做緊咩我理解, 但係完全唔知佢地在做緊咩

阿爺話啱嘞🤭

廢鳩事你班白皮豬又帶啲新型病毒過嚟😏

道友多連登伯賴屎都食

引用:
原帖由 人品大爆發 於 2021-12-9 08:34 AM 發表

其實奧運都係外國野,有本事唔好申辦
其實你在香港都係食中國野用中國野, 有本事你唔好飲水

話左係中國無邀請你班小丑,又係度做政治show,你班屎眼聯盟都只係睇住主人做嘢既狗黎咋。

道友多話係大陸無得隊草,隊少一陣都唔掂,所以唔黎

一個都算叫做大國,做到成隻狗咁真係好肉酸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]