• 瀏覽: 22,779
  • 回覆: 109
+8
繼立陶宛後,美國宣布2022年不派官員出現北京東奧後,新西蘭亦以疫情為由不派部長級官員出席,日本及澳洲則未有決定。看來拜登此番操作,並無做到

老美吹雞玩抵制但回應既人少。
事實黎既,自從特朗普執政之後,老美在盟友面前仲有幾多號召力。大家心照啦!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/709623/美國-吹雞-外交抵制北京冬奧-影響有限反應平平-國際晨報

大家咪健康啲!
果幾個地方啲人都好毒下

屎眼聯盟先有效

有普京出席,已經夠照啦。其他二打六,無乜所謂啦。🙃

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-12-9 07:17 AM 發表
有普京出席,已經夠照啦。其他二打六,無乜所謂啦。🙃
有德法俄已經夠

冇人睬尾角,慘!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-12-9 07:13 AM 發表
屎眼聯盟先有效
五眼都唔一致囉。
係既早就玩聯合聲明啦。

小學雞集團, 唔同你玩。

其實新西蘭唔係唔想去呀係畀美國霸權 恐嚇搞到 唉 乜鬼嘢人權嘥氣啦全部一樣美國搞出嚟嘅鬼 一個運動搞到政治上就知呢個國家唔方好嘢啦世界黑社會

日落西山,前呼後不應。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-12-9 05:36 AM 發表
繼立陶宛後,美國宣布2022年不派官員出現北京東奧後,新西蘭亦以疫情為由不派部長級官員出席,日本及澳洲則未有決定。看來拜登此番操作,並無做到

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211207/544977081868488704762895.jpeg/s181l53NY9yCu8Fv7My_XqE7NQzyjmzP2N_fldjf35U?v=w1280r16_9
美國都出盡力喇,
真係而家國力每況愈下,今非昔比。

所謂「外交抵制」根本on9, 人地都無叫你黎
本人都可以「外交抵制」民主鋒會

joking

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2021-12-9 07:32 AM 發表

有德法俄已經夠
法國是2024巴黎奧運東道主,馬克龍應該要來。
德國就不知道什么層級的官員,我猜不會是新任總理。
如果英國長毛也到北京,就搞笑了,英國人最擅長攪屎,經常出其不意背后捅刀。

已經全人類為反而反,🎊最怕老美趁亂放毒,代理恐怖 襲擊,自閉帝要檢討下啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]