• 瀏覽: 8,771
  • 回覆: 21
+5
算唔算有戰爭史以來殉職(不過唔係死係敵手)最高級軍官 ?  rip

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1623348-20211208.htm

呢隻身毒參謀,根唔了解自己空軍的戰鬥力。 

係唔係印度蟈產 北極星 型直升雞 墜毀咗?

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-12-8 07:42 PM 發表
唔係~
https://www.india.com/news/india/iaf-mi-17v5-all-you-need-to-know-about-the-helicopter-that-crashed-carrying-cds-bipin-rawat-5129155/
蘇制IAF Mi-17V5

但大家都知.
咩軍備去到三哥手上, 基於佢地強大既保養能力.
好快會變廢物

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-12-8 07:42 PM 發表
北極星小型直升機,裝吾到咁多人。

已經掛了

附件

89cacb28gy1gx6ijzs32bj20sw0lo0ya.jpg(157.39 KB)

509be9adgy1gx6mfoknpmj20gq0a0jvi.jpg(31.42 KB)

509be9adgy1gx6mfpwxdrj20fj097ae2.jpg(30.61 KB)

下次最好租用其他國家果啲直升雞 飛

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2021-12-9 02:54 AM 發表
下次最好租用其他國家果啲直升雞 飛
咁要租埋其他國家的軍人及後勤,總之俾阿猩掂過就會出事。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-12-8 07:12 PM 發表
佢了解印度空軍嘅戰鬥力,但唔了解印度空軍嘅飛行能力

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2021-12-8 11:09 PM 發表
已經掛了
三哥對佢地為國犧牲烈士嘅遺體對待得好冇尊嚴

引用:
原帖由 molittlemo 於 2021-12-8 09:00 PM 發表

唔係~
https://www.india.com/news/india/iaf-mi-17v5-all-you-need-to-know-about-the-helicopter-that-crashed-carrying-cds-bipin-rawat-5129155/
蘇制IAF Mi-17V5

但大家都知.
咩軍備去到三哥手上, 基於佢地強大既保養能力.
好快會變廢物
個印度參謀長諗住坐俄羅斯直昇機會安全D,點知……😂

引用:
原帖由 人一黃腦便殘 於 2021-12-9 11:46 AM 發表

三哥對佢地為國犧牲烈士嘅遺體對待得好冇尊嚴
三哥話尊嚴誠可貴,民主價更高😅

阿三又墜機了,俄國暗自偷笑,又有生意做了

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-12-8 07:12 PM 發表
所以要親身體會囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]