• 瀏覽: 4,136
  • 回覆: 32
印度空軍,著名嘅飛行棺材同寡婦製造者,今次仲攬炒埋軍隊大佬。

RIP

( 標題是咩一回事? 連多寫 "印度" 兩隻字都懶 )

印度軍隊之日常

墮墮吓就慣架啦...

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-12-8 05:43 PM 發表
RIP

( 標題是咩一回事? 連多寫 "印度" 兩隻字都懶 )
東方啲標題照永遠唔寫新聞發生嘅國家,黑記冇國家觀念,係咁㗎啦。

搞中國的沒有好下場

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-12-8 05:16 PM 發表
印度陸軍一架直升機周三(8日)在南部泰米爾納德邦墜毀,目前有3人獲救。據報國防參謀長拉瓦特(Bipin Rawat)亦在...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20211208/photo/bkn-20211208161746017-1208_00992_001_01b.jpg?20211208163337

俄制定美制直升機?未開戰先自炒,國防參謀都死埋 ...
係俄製Mi-17V5。
印媒報道,國防參謀長入咗醫院,未死。
來源:https://www.guancha.cn/military-affairs/2021_12_08_617749.shtml

會不會又賴中國?
RIP

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-12-8 06:03 PM 發表

東方啲標題照永遠唔寫新聞發生嘅國家,黑記冇國家觀念,係咁㗎啦。
都好過01錯別字連篇,題不對文的2。

有人打飛機咁啱射中啫

引用:
原帖由 davidsyiu 於 2021-12-8 05:57 PM 發表
墮墮吓就慣架啦...
之後可以買新機,有油水

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-12-8 06:03 PM 發表

天竺人沒有民族覺醒

印度又要向中國「擲黑鍋」:用中國製配件,所以屢生事故。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]