• 瀏覽: 26,601
  • 回覆: 154
+14
呢個國家咁變態點解仲未滅亡?

有病

唉……!又係印度!🤦‍♂️

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-12-8 09:54 AM 發表
但拜登邀請3哥參加民主瘋會
物以類聚人以群分

你仲唔明

引用:
原帖由 luckyma 於 2021-12-8 11:20 AM 發表

印度美國都係自由民主大國...印度自由用(鐮)刀殺人, 美國自由用槍殺人...
可能同拜登傾下種姓制度, 石刑死刑呢d優越制度+民主野啦

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-12-8 09:49 AM 發表
印度鬼國
可以投票喎

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-12-8 11:24 AM 發表

其實印度有冇普及教育?
點解D人仲好似停留係生番時代,唔好得過非洲幾多,
咁既民智水平都學人搞一人一票選舉,第日班生番公投話殺人係合法既敢點算?
天竺沒有黑船來航,王政復古,因此沒有五條御誓文,特別是第四條

舊來ノ陋習ヲ破リ、天地ノ公道ニ基クベシ(四、破除舊有陋習,以天地之公道為依歸。)

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-12-8 11:37 AM 發表

物以類聚人以群分

你仲唔明
痴痴呆呆坐埋1台.....
又可以同拜登玩屎, 打成一片

阿彌陀佛

我完全唔能夠理解印度同中東啲人個心係咩構造。女人首先已經完全唔使講有無地位,只係財產,同死物一樣。其次係好似只要有少少野唔like就殺人,殺人攞人命好似呼吸咁自然。

引用:
原帖由 Chobis 於 2021-12-8 11:33 AM 發表
呢個國家咁變態點解仲未滅亡?
遲早由巴鐵和朝鮮進行核能格式化

又係時候搵黃撚女神滅時潘
問佢對印度嘅印象了

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-12-8 09:32 AM 發表
印度馬哈拉施特拉邦奧蘭加巴德一名少年,懷疑不滿姊姊在未取得家人同意下出嫁並懷孕,涉嫌於周日(5日)用鐮刀取下對方首級,事後更拿起頭顱與母親拍照。當地警方翌日拘捕少年之餘,亦拘留死者母親。

案情指,19歲女死者托蕾(Kriti Thore)周日正為母親及弟弟莫泰(Sanjoy Mote)沖茶,期間遭莫泰以鐮刀襲擊,導致身首異處。據報,男家與托蕾一家來自同一種姓,但較女方家庭貧窮,故此兩人親事遭到 ...
認同
垃圾國家唔衹一個

附件

IMG_20211208_114439.jpg(104.85 KB)

IMG_20211208_114414.jpg(101.61 KB)

引用:
原帖由 桃花賭主 於 2021-12-8 10:33 AM 發表
印度其實是最需要共產革命,將底層人士拉上頂,再將威風自豪的頂層拉下,將種姓制完全消滅,呢個國家先是有救
細細聲講好啦,吾系等陣黃人們對你來個文革式批鬥。

引用:
原帖由 hermanqk 於 2021-12-8 10:34 AM 發表
到底印度係乜野國家 ...   
部落式奴隸制社會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]