• 瀏覽: 64,330
  • 回覆: 426
+4
英國下議院昨日(7日)討論一項修正案,決定1997年後出生、而父母其中一人有英國國民(海外)護照(BNO)身份的人是否可申請BNO簽證。修正案最終不.......

一至兩年多前,英、美、台..... 等各地聲稱:「無限量支持香港人爭取民主自由....... 」。

如今再回想此番話,猶像聽著笑話一句句。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/709681/bno簽證-英國下議院否決放寬議案-97後出生港人無法獨立申請

附件

Screenshot_20211208-064021.jpg(82.09 KB)

炆煮豉油一直以來都係老點用嘅!

😭 唔係咁快落閘嗎 小黃人點算。  希望多些大黃人帶走啲小黃人啦

提示: 違規內容已被屏蔽
最想走係97 後個一班,咁咪玩死佢地?

唉!小手足何去何從?英國佬無道義!當日盲衝死守英使館門口班傻仔都係十零歲,點算?

香港班曱甴仔無得移民tim, 在英曱甴仲唔快d去光復英國

應該發覺過左去個班黃畜多數係窮西

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-12-8 08:01 AM 發表
無計啦,果班垃圾曱甴又無技能連 Mpf 都無乜,英國佬根本唔想佢地黎乞食

97前香港出世注定係洋奴,97之後係中國人!

97 後多數係無錢無才無上進心既廢物,要佢地做乜好呢?🤔

引用:
原帖由 9big 於 2021-12-8 07:33 AM 發表
😭 唔係咁快落閘嗎 小黃人點算。  希望多些大黃人帶走啲小黃人啦
呢批小黃人應係正宗大陸新移民,佢地就算無,老豆或老母都應該有啦,宜家父母都係5幾歲咁上下,有幾老喎?因為兩老其實都無BNO,所以冚家都無得過去嗎?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-12-8 08:04 AM 發表
應該發覺過左去個班黃畜多數係窮西
john lone

投河自盡啦吊

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-12-8 08:01 AM 發表
它們只是想要美式民主啫,印度也有,去印度就好。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]